Dizinin etkili bir düzeyde izleyici kitlesine sahi olmaya başlaması Seni Kalbime Sakladım dizisine yönelik olarak soruların da sayısını arttırıyor. Seni Kalbime Sakladım son bölüm izle platformları da bu kapsamda yoğun bir şekilde ilgi görüyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım konusunda neler var? Dahası dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar!

Seni Kalbime Sakladım Dizisinin Konusu

Zeynep bir aile şirketini yöneten hem zeki hem de becerikli bir kızdır. Oldukça güzel olan Zeynep, kendisi tam anlamıyla bir mahalle delikanlısı olan Civanmert’e aşık olmuştur. Ancak bu aşkta her şey yolunda değildir. Yekparmak Vale olarak ünü bulunan Civanmertle Zeynep arasındaki aşkı konu olarak işleyen Seni Kalbime Sakladım dizisi, tam anlamıyla sıcak yaz akşamlarına özgü bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Bu durum Seni Kalbime Sakladım son bölüm izle platformlarına olan ilgiyi de arttırmaktadır.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Yusuf Abdullah Bey yani Zeynep karakterinin dedesi, Zeynep’in biran önce evlenmesini ve hayırlısıyla evlenmesini istemektedir. Onun ısrarcı olması ister istemez Zeynep’in üzerinde baskıya neden olmaktadır. Bu arada Zeynep dedesinin baskısından kurtulmayı da istemektedir. Bundan dolayı da dedesine bir sevgilisinin olduğunu söyleyecektir. Ama tuhaf olan şu ki aslında böyle bir sevgili de yoktur!

Seni Kalbime Sakladım dizisinde her şey Zeynep’in dedesinin bir hafta sonu Zeynep’in yanına geleceğini ve artık damat adayıyla tanışmak istenmesiyle değişecektir. Zeynep ne yapacağını önceleri pek bilemez. Ancak kendine göre damat rolünü yapacak birisini arayacaktır. Burada devreye kim mi girecek? Tabi ki Civanmert! Bu aşamadan sonra Seni Kalbime Sakladım dizinde her şey bambaşka bir hal alacaktır.

Seni Kalbime Sakladım Oyucularında Kimler Var?

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Zeynep karakterini Sevda Erginci canlandırmaktadır. Civanmert karakteriniyse Ekin Mert Daymaz canlandırıyor. Ayrıca dizide Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca ve Gökçe Akyıldız gibi isimler de yer alıyor. Seni Kalbime Sakladım son bölüm izle platformları sayesinde siz de bu diziyi takip edebilirsiniz.

Tüm dizi bölümlerini kesintisiz izlemek için; https://www.trdiziizle.pw

Editör: TE Bilisim