Van'ın Muradiye ilçesinde Yaklaşık 1 buçuk yıl önce faaliyete giren Muradiye belediyesi çocuk kreşi, hizmet vermeye devam ediyor. Kreşte öğrencilere 2 kadın, 1 erkek öğretmen ders veriyor. Kreşte eğitim gören öğrencilere moral ve motivasyon vermek için Muradiye belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç, belediye encümenleri ve kreş öğretmenleri çocukları tiyatroya götürdü. Tiyatroya gelen öğrenciler Mavi kuş tiyatro salonunda Başına buyruk Kedi Oyununu Muradiye Belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç ile birlikte izlediler.
'Çocuklara Moral ve Motivasyon '
Tiyatro oyununu çocuklar ile izleyen Muradiye Belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç, "Çocuklar bizim geleceğimiz. biz onlara sağlıklı bir gelecek kurmak için çalışıyoruz. İlçemizde belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren çocuk kreşimiz var. bugün onlara moral ve motivasyon vermek için Van'a tiyatroya getirdik. Çocuklar tiyatroda doya sıya eğlendiler. Bizde onlar ile birlikte tiyatroyu izledik. Çocukların geleceği bizim geleceğimizdir" dedi.
Tiyatro gösteriminin ardından Muradiye Belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç ve beraberindekiler çocuklar ile birlikte yemek yediler.