Hak İş Konfederasyonu Öz Sağlık İş Van şube başkanı Gökhan Öznur Türkiye geneli sağlık bakanlığı ve Aile sosyal politikalar bakanlığında, yerelde Yüzüncü yıl üniversitesi, Dursun odabaşı tıp merkezi tek yetkili sendikası olan öz sağlık iş sendikasının Van geneli il ilçe Saha çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kısa sürede sağlıkta çalışan işçi arkadaşlarından takdir toplayan başkan Gökhan Öznur yaptığı açıklamada, “ Çin’in wuhan kentinde çıkan COVİD – 19 salgın hastalığı tüm dünyayı etkisi altına almakla birlikte ülkemiz de ilk vaka 11 Martta görünmüş ve genele yayılmıştır. Bu kapsamda Ülke genelinde salgınla mücadele ulusal bir mücadeleye girilmiştir..

İŞÇİ İŞVEREN ARASINDA KÖPRÜ

Bu geçen sürede yıpranan ama yorulmayan, fedakarca emek veren gayret gösteren, mücadeleden vazgeçmeyen, canla başla 7/24 her alanda hizmet veren işçi arkadaşlarımıza destek olabilmek için her zaman sahadaydık hep de sahada olacağız.

Öznur, Amacımız işçi ve işveren arasında köprü görevi görmek işçinin taleplerini dinlemek, sahada işçi arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını diyalog ve istişare yolu ile çözüme kavuşturmak için dün olduğu gibi bugünde sahadayız. İşçi arkadaşları mesai saatleri içerisinde ziyaret edip çalışma arkadaşlarımızla temas kurup bazı konularda hasbıhal ediyoruz

MASA BAŞI SENDİKACILIK BİTTİ

Masa başı sendikacılık bizim dönemimizde bitirecek Sahada işçi ile omuz omuza mücadele vermekten vazgeçmeyeceğiz...

Tüm Dünyada ve Türkiye'de devam eden salgın hastalık Corona ileti için gece gündüz çalışan emek harcayan tüm emekçi işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilisim