Yanak inceltme işlemi özellikle kadınların çok fazla tercih ettiği bir işlem haline geldi. En doğru şekilde yapılması ile birlikte yüz hatlarının daha belirgin ve daha hatlı görünmesini sağlamak mümkündür. Purest Clinic bu işlemi en dikkatli şekilde gerçekleştirerek yüzünüzün en iyi şekli almasına yardımcı olur.

Agassi yanak inceltme işlemi ameliyatsız bir şekilde gerçekleştiği için ameliyat sonrası iyileşme süreci gibi bir durum söz konusu olmaz. Yaş alma ve çevresel etkenlerden kaynaklı olarak yanaklarda sarkıklar meydana gelir. Bu sarkıkları gidermek ve daha belirgin bir yanak çizgisi elde etmek için yanak inceltme işlemi tercih edilir.

Agassi Yanak İnceltme Nasıl Yapılır?

Yüksek teknolojili frekans ile çalışır. Radyofrekans yardımı ile yüz dokularının şekil almasına yardımcı olur. İşlem esnasında herhangi bir ağrı hissetme durumu söz konusu değildir. Radyofrekans özellikle son yıllarda daha çok cilt gençleştirme ve cilt onarımı gibi alanlarda kullanım gösterir.

Yanak çizgisini ün alt ve üst kısmına çeşitli frekanslar uygulanır. Böylece yanak inceltme işlemi ağrısız bir şekilde gerçekleşir. Yanak kısmında oluşan sarkma gibi durumlara karşı da son derece etkili bir sonuç elde etmenizi sağlar. Cildinizin çok daha genç ve dinamik görünmesini sağlar. İşlem sonrasında bir süre yanak kısmına masaj işlemi uygulamak gerekir. Böylece ödem gibi durumlardan daha kısa sürede kurtulmuş olursunuz.

İdeal Yanak Görünümü Nasıldır?

Kadınların genel olarak yanaksız görünüme daha çok ilgi gösterdiği ön plana çıkar. Yanak bölgesinde meydana gelen hat belirginliği çok daha karakteristik bir görünüm elde etmenizi sağlar. Yanakların hem ince hem de belirgin olması gerekir. Belirgin elmacık kemikleri son derece güzel bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Elmacık kemiklerini belirgin hale getirmek için Agassi yanak inceltme işlemi uygulanır. Genetik yatkınlık ve kilo fazlalığına bağlı olarak fazla yanak durumu meydana gelir. Fazla yanak görünümünü ortadan kaldırmanın en iyi yolu frekans göndererek zamanla incelmesini sağlamaktır. Estetik ameliyatı olmadığı için iyileşme süreci gibi bir durum da söz konusu olmaz.

Agassi İşlemi Uygulama

Paris yanağı olarak adlandırılan son derece belirgin elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak için kullanılan işlem Agassi yanak inceltme işlemidir. Kişiye özel, tek kullanımlık olan problar ile işlemin gerçekleşmesi mümkün olur.

Problar her iki yanağa da yerleştirilir. 20 dakika kadar yanak içeriisnde bekleyen bu problar yanağın incelmesini sağlayan işleve sahiptir. Probun bu kozaya temas etmesi ile birlikte frekans verme işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Böylece frekans direkt olarak mukozaya iletilir ve oluşan hareket incelmeyi sağlar. Enerji ile birlikte bir miktar ısı da meydana gelir. Fakat bu ısı rahatsız edecek kadar fazla değildir. Anestezi işlemi uygulanmaması ve ağrıyı giderecek bir krem uygulanmaması bir miktar ağrı hissetmenize sebep olur.

Kaynak: https://purestclinic.com/agassi-yanak-inceltme

Editör: TE Bilisim