Tekerlekli Sandalye

Engellilerin özel ihtiyaçlarını karşılarken insan gücüne duyulan ihtiyacı en aza indirmek için gerekli olan tekerlekli sandalye medikal özelliği bulunan ürünlerdendir.

Geçici bir sakatlık ya da yaralanmaların sonrasında da hastaların kolay şekilde kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için bu ürünlere ihtiyaç duyuluyor. İnsan gücüne olan ihtiyacı ortadan kaldırmak için elektrikli ürünler tercih edilebilir. Daha basit ve kolay kullanım için manuel ürünler tercih edilmeli.

Tekerlekli Sandalye Ne İse Yarar?

Engelliler için kişiselleştirilmiş tekerlekli sandalyeler üretilebildiği gibi kişinin el ile kontrol edebileceği tekerlekli sandalye versiyonları da bulunuyor. Basit bir manuel sandalyede ayak dayanağı, koltuk ve 4 tekerlek bulunur. Özel ihtiyacı bulunan kişilerin daha bağımsız ve daha hareketli olabilmelerine yardımcı olur. Pek çok farklı özelliğe sahip tekerlekli sandalye tipleri mevcuttur.

Tekerlekli Sandalye Türleri

Tekerlekli sandalye kullanan kişilere sınırları içerisinde güvenli çalışma vaat etmeli. Kişiye uygun ebatlarda ve yükseklikte sandalye seçmek son derece önemlidir. Manuel, elektrikli, spor tekerlekli, powerchair futbol ve güç futbol tekerlekli, ayakta tekerlekli sandalyeler, pediatrik tekerlekli, plaj tekerlekli, arazi tekerlekli, üç tekerlekli... İhtiyacınıza uygun sandalyeleri https://www.tekerleklisandalyeci.com/ adresinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim