Tekirdağ şehir hastanesi doktorlarımız disiplinli ve çalışma saatlerine hassasiyet göstermektedirler. Tüm çalışanlarımız işlerinde her daim özverili ve duyarlı davranmaktadır. Her doktorun kendine özel çalışma programları vardır. Tekirdağ şehir hastanesi doktorları günlük belirli programlarına ve randevulu hastalarına gerekli özeni göstermektedirler.

Haftalık ve aylık çalışma listeleri düzenlenerek liste halin de belirlenmektedir. Karışıklık olmadan özen ve itina ile çalışan doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımız her konuda hasta ve hasta yakınlarına gerekli ilgi ve alakayı göstermektedir. Acil durumlar dışın da çalışma düzeni aksamadan düzenli bir şekilde randevu saatlerine uygun hizmet vermeye devam edilmektedir. Tekirdağ şehir hastanesi kadın doğum doktorları  hastanemizde görev yapmaktadır. Bilgi için Adana Ajans sitesine bakabilirsiniz.

Tekirdağ Şehir Hastanesi Hizmetleri

Hastalarımıza yaşam kalitesini artıran en iyi tanı ve tedavi hizmetlerini sunmak; Hasta güvenliğini ve memnuniyetini ilk sıraya koyuyor bu şekilde ilerlemekteyiz. Hastaları ve ailelerini bilinçlendirerek teşhis ve tedavi sürecine tam katılımlarını sağlıyoruz. Takım çalışmasını benimser ve kurumsal bilinci canlı tutmaktayız. Çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini artırarak yüksek vasıflı işgücü yaratır; kendilerini işine adamış sağlık çalışanları olmalarını sağlamak için motive ederiz.

Çalışanlarımız için en uygun çalışma ortamını yaratmak; Sahada oluşturduğu riskleri en aza indirerek güvenliğini sağlıyoruz. Uluslararası standartlarda teşhis ve tedavi hizmetleri sunan bir sevk hastanesiyiz. Sunduğumuz hizmetleri sürekli geliştirerek tıbbın gelişmesine katkıda bulunuruz. Çevresel etkilerin minimumda tutulmasını sağlarız. Tekirdağ şehir hastanesi randevu alma servisimiz hizmetinizdedir. Geçerli yasal ve diğer gerekliliklere uygulayarak hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi için Adana Ajans sitesinden destek alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim