VanHaber - Özel Akdamar Hastanesinde “ Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi” hizmete açıldı


Açılış öncesi konuşan Özel Akdamar Hastanesi yönetim kurulu başkanı M. Salih Özgökçe, 2007 yılından itibaren sağlık sektöründe hizmet veriyoruz. Amacımız gerekli altyapı, donanım ve fiziki şartları ile her geçen gün daha iyi bir seviyeye getirmek için çaba sarf ediyoruz.

Akdamar Hastanesi ek binamız 4000 m² kapalı alana sahip, ek binamıza taşınarak en son teknoloji ile donatılmış yenidoğan yoğun bakım ünitesini açtık, Van'a ve bölgemize hayırlı olsun. 

Ayrıca, Yetişkin yoğun bakım ünitesi alt yapısı da bitirilmiş bakanlık izinleri sonrası taşınarak mevcut kapasitelerin arttırılması için bakanlık başvurusunda bulunulmuştur.

Özel Akdamar Hastanesi Genel Müdürü Neval Özgökçe,  “Hastanemizin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde  teknik donanım, bilgi, deneyim ve özveri ile yoğun bakım ihtiyacı olan tüm bebeklere gerekli yaşam desteğini sağlamaktadır. Güncel bilgiler ışığında, modern tıbbi donanımıyla bebekleri kısa sürede ailelerine kavuşturmakta, ailelerin bilgilendirilmesinde ve eğitiminde gerekli kaynakları sağlamaktadır. Yenidoğan hastalarına gerekli olan tüm tıbbi hizmetleri sunan Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, hastanenin yanı sıra bölgemizin yoğun bakım ihtiyacı duyan tüm yeni doğan bebeklere sağlık hizmeti vermektedir dedi.

Açılışa Özel Akdamar Hastanesi yönetim kurulu başkanı M. Salih Özgökçe, Genel Müdür Neval Özgökçe ve Bülent Şahin katılımıyla gerçekleşti. Açılış sonrası pasta kesimi ile proğram son buldu. 













Editör: TE Bilisim