VanHaber - Y.Y. Üniversitesi Dursun odabaşı tıp merkezi karşısı organize sanayi kavşağı Anadolu plazada bulunan Araştırma Eczanesi, düzenlenen törenle açılışını yaptı.

Açılışa Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, DEVA Partisi Van İl Sekreteri Cengiz Erbenzer, Deva Partisi Sağlık politikaları başkanı Mustafa Erad, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şefik Tüfekçi ve Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan katıldı.

Açılışta konuşan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan iyi dileklerini iletirken, DEVA Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, “Böyle güzel nezih yerlerinin açılması sağlık kalitemize faydası olacaktır. Son zamanlarda hem zor günler yaşıyoruz hem de ekonomik durumumuz da kötü. Tüm bu zorlukları sağlıkla atlatabilmemiz için birbirimize sahip çıkıp destek olmamız lazım. Biz her zaman verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Eczaneler devadır ve ülkemizin de devası, Deva Partisi olacaktır” dedi.

Açılışta yer alan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şefik Tüfekçi ise; “Diğer ilçelere göre daha bakire olan bu ilçemizde bu tür işletmelerin açılması hakikaten önemli. Bu tür yatırımların daha farklı şekillerde özellikle yaşamsal anlamda çok daha kaliteli yönlere doğru yöneleceğine inanıyorum. Bu pandemiyi de Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde sonlandırır ve burada daha canlı kitlelerin daha canlı bir ortamın oluşmasına vesile kılar.”

Araştırma Eczanesi sahibi Yunus Erad; “Açılışa katılan Semra Odabaşı, Rektör Yardımcısı Şefik Tüfekçi ve tüm gelen misafirlerime teşekkürlerimi iletirim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim