Zephyrion Pharma insan sağlığına önem vermenin bilinci ile Sağlık Bakanlığınca onaylanan bir sistem belirlemiştir. Tedarik, depolama ve teslimat süreçlerine kadar güçlü altyapı ile oluşan bu sistem bizlere yol göstermiştir.

Periyodik bir şekilde gerçekleştirilen eğitimler ile personelimizin bilgi seviyesi güncellenir ve yüksek tutulur. Böylelikle ürün gereksinimi ve müşteri istekleri ile teslimatın yazılı kural ve yönetmeliğe uygun bir şekilde hazırlanması sağlanır.

Hastaların gereksinimlerine cevap verecek en iyi ve yenilikçi ürünleri geliştirir ve bu bağlamda gerekli olan tüm yatırımları yapmayı, hasta memnuniyetini üst seviyede tutar.

Zephyrion Pharma Teslimat ve Depolama Süreci          


Ürün kabul, teslimat ve depolama noktalarımız 7/24 kameralar ile izlenir ve kayıt altına alınır. Depolama yaptığımız alanlarımız ısı ve nem takip cihazları ile kontrolü sağlanır ve kayıtlar bilgisayar da tutulur. Belirli oranda oluşan değişikliklerde, sesli ve yazılı uyarılar ile uyarılan personeller hemen gerekli olan prosedür neyse uygular.

Zephyrion Pharma’da Soğuk zincir ürünlerin özelliklerine göre 180 m2 olan soğuk hava depolarında korunur ve 7/24 bilgisayarda frig ısı oranları kayıt altında tutulur. Ürünlerin teslimatı esnasında soğuk zincir ilaçlarının taşınabilmesi için üretilen ve onaylanan ambalaj malzemeleri ve ısı kayıt cihazları kullanılır ve ürün prosedürü düzgün olarak uygulanır.

Zephyrion Pharma da depoya giren mallar, ilaç takip sistemi ile kontrolü sağlandıktan sonra stoklara alınır. Satılan ürünler bilgisayar ortamında kayıt altına alınmasından sonra paketlenir. Operasyonel süreçler otomasyon sistemince kontrol edilir ve kayıtları tutulur. Tüm detaylar için Zephyrion Pharma sitesine bakabilirsiniz.


 

Editör: TE Bilisim