İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da katıldığı canlı yayın sonrası kanaldan ayrılırken bir vatandaşın şikayetini dinlediği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir esnafın İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile yaşadığı diyalogu dinleyen Akşener, Yerlikaya’nın sarf ettiği belirtilen sözleri duyunca büyük şaşkınlık yaşadı. “Esnafı 3-4 ay idare etmesini istediği” İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın kendisine hakaret ettiğini Meral Akşener’e anlatan esnaf, “O gün kravatımı taktım, saygı çerçevesi içerisinde ‘Çengiler gibi, kravat takmış, gelmişsin’ dedi. O kadar onurumu kırdı ki. Yani öldürseydi, bana kurşun sıksaydı bu kadar üzülmeyecektim” dedi.

‘BU UCUBE SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ’

Yaşadığı anları Twitter’dan paylaşan Akşener ise “Canlı yayın çıkışı sesini duyurmak için yanıma gelen esnaf kardeşimi iyi dinleyin. Ona gösterilen bu tavır, devletteki ciddiyet krizinin yansımasıdır. İşte bu yüzden; milletimizin sesinin hiçe sayıldığı, kibrin ve egonun hüküm sürdüğü bu ucube sistemi değiştirmek zorundayız” açıklamasında bulundu. Duvar

Editör: TE Bilisim