Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı ve il yönetimi, il ve ilçelerden gelen muhtarlarla bir araya gelerek kentin sorunlarını masaya yatırdı.  Kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu belirten Odabaşı, sorunları birlikte hareket ederek çözebileceklerini vurguladı.

"SİZLER BİZLER İÇİN ÖNEMLİSİNİZ"

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Odabaşı, "Bugün parti binamızda sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Sizler bizler için önemlisiniz. Çünkü halkın kulağı, sesi, nefesi sizlersiziniz. Kentte yapılan hizmetlerin en önemlisi sizlerin hizmetidir. Çünkü halk ile yüz yüze olan, birebir emek veren, onları en yakından tanıyan ve onların sorunlarını en yakından takip eden sizlersiniz. Gecenizin, gündüzünüzün olmadığını biliyoruz. Başımız ilk sıkıştığında başvurduğu kişiler sizlersiniz. Göreviniz büyük ve bir o kadar da yürek isteyen iştir. Gönül isterdi ki her şey çok güzel olsun. Bütün sorunlarınızı dinlemeye açığız. Beraber konuşarak sorunları çözebiliriz. Kentin sorunlarını birlikte tartışarak çözüm yollarını bulmalıyız. Halka hizmette önemli bir halkasınız. Toplumsal hizmetlerde katılımcı, şeffaf, hesap verebilir, kural bazlı, hareket eden, her bir vatandaşa, aynı yakınlıkta olan, başta hak ve özgürlüklere, demokratik değerlere saygılı, kamu hizmetlerine insan odaklı, kaliteli ve verimli bir şekilde yerine getiren ve toplumsal huzurun en önemli belirleyicileri sizlersiniz" dedi.

"İLİMİZİ SORUNSUZ, GÜVEN DUYULAN VE REFAH BİR SEVİYEYE GETİRMEYİ PLANLIYORUZ"

Başkan Odabaşı konuşmasının devamında, "Bizler parti olarak, hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, hesap verilebilir, denetlenebilir, dijital dönüşümü gerçekleştirmiş etkin iletişim yetkinliğine sahip, geri bildirime açık, ulaşılabilir, etkili ve verimli bir kamu yönetimi hedefliyoruz. Deva Partisi olarak, genel başkanımız başta olmak üzere gerçekten halkımızla yüz yüze, gönül gönüle iletişime geçebilen ender partilerden biriyiz. Hiçbir yerde ters bir hareketle karşılanmadık. İnsanları sonuna kadar dinlemeyi, onları anlamayı, onların sorunlarına çözüm bulabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlimizi sorunsuz, güven duyulan ve refah bir seviyeye getirmeyi planlıyoruz. Bu hepimizin görevidir. Sorunları beraber çözebiliriz. Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik, çözüm odaklı, katılımcı olması arzusundayız. Sizler insanların güvenini kazanarak, oyunu alan kişilersiniz. Evlerine girmiş, dertlerini bilen kişilersiniz. Burada güven çok önemlidir. Bütün muhtarların desteğine ihtiyacımız var. Size her zaman ihtiyacımız var ve her zaman kapımız açıktır. Sizin de kapınız bizlere her zaman açıktır. Sizler partiler üstü çalışan, insan odaklı çalışan, yardımı esas alan, desteği esas alan insanlarsınız. Parti çıkarlarımız sizin kimliğinizden ve kişiliğinizden daha önemli değildir.

Eğer bir gün sizleri ihmal edersek, bizleri uyarın. Bize kızın. Sorunları birlikte çözelim. Sağduyunun her zaman kazanacağına eminim" ifadelerini kullandı. Daha sonra söz alan muhtarlar ise seçimden seçime hatırlanan bir camia olduklarını belirterek, artık bu anlayıştan vazgeçilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Toplantı soru cevap şeklinde sona erdi. 





 

Editör: TE Bilisim