Düzenlenen törende konuşan Semra Odabaşı “Bugün Deva Partisi Van  Kurucu ilk Kadın Başkanı olarak, görevimi önceki Yönetim Kurul Üyemiz Erdinç Peker' e devrediyor ve Genel Merkez İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığındaki görevimi de üstlenmiş oluyorum. DEVA' mızda yolumuz açık, başarımız daim olsun inşallah” dedi.

Daha sonra söz alan Yeni başkan Erdinç Peker ise, DEVA Partisi Van İl Başkanlığı devir teslim töreninde bayrağı Kurucu Başkanımız Sayın Semra Odabaşı'ndan devralıyorum. Başkanımıza hizmetlerinden ve bu yolda verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde partimizi büyütmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz.

Peker ayrıca, "DEVA PARTİSİ’nin  ilk önceliği; demokrasi, demokratik hukuk devleti, özgürlükler, insan hak ve hürriyetleridir.

Bunlar olmadan ekonominin iyi olmayacağını bilen bir Allah’ın kulu yoktur ülkemizde.

Bu gerçekliğin farkında olarak bizler inançla yola çıktığımız bu yolda, gece ve gündüz demeden ülkemiz, bölgemiz, ilimiz ve halkımızın huzur ve refahı için çalışacağız.

Umut siyasetine kapı aralayan bu kutlu yolculuğumuzun milletimize, serhat şehri güzel Vanımıza hayırlar getirmesini diliyorum…

Şimdilik son sözümüz; "Gayret bizden tevfik Allah'tan" diyerek tüm hemşerilerimize en kalbi saygı ve  sevgilerimi sunuyorum.

Peker, Beni sizlere hizmet etmek üzere, bu göreve layık gören Saygıdeğer Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan başta olmak üzere Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunuyor emeklerinden dolayı Semra Odabaşına ayrıca teşekkür eder Genel merkezdeki görevinde başarılar dilerim" dedi. 

Editör: TE Bilisim