Hayata geçirdikleri projelerle dikkatleri üzerine çeken Diyadin Behçet Başkanlığı’ndan Van Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahiplerine de yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Van Çaldıran ilçesi Hangedik mahallesi Mehmet Tahir Taşer ilk ve ortaokulunda eğitim gören 290 öğrenciye bot yardımı yapıldı.

Yapılan yardım kampanyasına Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Diyadin Behçet, Başkan yardımcısı Yiğit Saygun Aktaş, yönetim kurulu üyeleri Armağan Yenice, Servet Aktaş, Abdulgani Aslan, Ömer Akgül, Emrullah Behçet üyeler İsmail Oral, Berkay Beşenk ve çArşı vAn temsilcisi Ahmet Karatay katıldı.

Yardım dağıtımı sonrası konuşan Başkan Diyadin Behçet, “Her sene olduğu gibi bu senede öğrencilerimizin yanındayız. Yardımlarımızı dağıttık ve ziyaretimizi Beşiktaş marşları ile sonlandırdık. Derneğimizin sosyal ve farkındalık projeleri her zaman devam edecektir. Emeği geçen ve katkısı olan herkese Van Beşiktaşlılar Derneği adına saygı ve selamlarımı sunarım.” dedi.

Editör: TE Bilisim