Vanspor Sportif Direktörü ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Arseven, Ankaraspor maçı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Devre arasında 7-8 transferle takımı daha güçlendireceğini belirterek, Maddi manevi imkanlarımız şuan gayet iyi, futbolcularımıza her türlü imkanları sağlıyoruz.” dedi.

"Şuan takımda eksiklikler var"

Erkan Arseven, sezon başı çalışmalarının geç başladığını ve takımın eksiklerinin olduğunu belirterek: "Takım içerisinde tempomuz zaman zaman yüksekti, zaman zaman fiziksel düşüşlerde yaşadık. Sezon başı çalışmaları biraz geç başladı. Takım çalışmalarında biraz eksiklikler var bunları gidermek lazım. Şuan takımda eksiklikler var. Bunları gidermek için zamana ihtiyacımız var. 29 futbolcumuz var bu kardeşlerimizle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir teknik ekibimiz geldi. Hocamızdan çok memnunuz. İnançlı, istekli, bilgili, çok duygusal, kazanmayı arz eden bir hocamız. Bizlerde hep kazanmak istiyoruz." dedi.

"Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz"

Arseven: "Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" diyerek; "İki tane duran toptan kornerden gol yedik. Baktığınız zaman rakibimizle çok sirkülasyon edecek bir pozisyon olmadı ama Ankaraspor takımı da yaklaşık 45 - 50 milyona mal olmuş, kadro derinliği iyi olan bir takımdır. Bugün elimizden 3 puan gitti ama maçlar devam ediyor. Biz mücadelemizi veriyoruz. Futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz, bu futbolcu kardeşlerimizle biz yürüyeceğiz. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Çok iyi bir yönetimimiz, başkanımız ve camiamız var. Beklenti bizden büyük. Üst taraftan biraz uzaklaştık. Alabileceğimiz üç maçımız kaldı. Alabileceğimiz puanları alacağız." açıklamasında bulundu.

"Van taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz"

Vanspor Sportif Direktörü ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Arseven, devre arasında bir buçuk sezonluk planlama yaparak Van taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz diyerek, "İnşallah en iyi puanları toplayarak devre arasını bekleyip devre arasında yapacağımız planlamalarla bu sezonluk değil, bir buçuk sezonluk planlama yapacağız. Bu planlamayı yaptıktan sonra Van taraftarına iyi bir takım izleteceğimizi düşünüyoruz. Çünkü arzulu ve kararlıyız, bunu yapacak güçteyiz. Maddi manevi imkanlarımız şuan gayet iyi, futbolcularımıza her türlü imkanları sağlıyoruz. Ankaraspor karşısındaki mücadelemizi devam ettirirsek ileri ki haftalarda hem puansal anlamında hem futbol anlamında Van taraftarına güzel maçlar izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim