Ara transfer sezonuna az bir süre kaldı. Özellikle alt ligler için çok sıkıntılı geçecek transfer sezonu Ocak ayı itibari ile başlıyacak. Ara transfer döneminde kimse iyi futbolcusunu bırakmak istemez, bırakacak olsa dahi çok ciddi rakamlar telafuz edilir. Çok riskli bu dönemde transfer için acele edilmemeli.

Gelen Gideni Aratmasın!!!

Bizim ise yönetim ve transfer komitesinden beklentimiz devre arasına kadar devam ediyoruz ama en kötü ihtimalle playoff potasında kalacak bir takım hazırlayacaz söylemlerinin karşılık bulması olacaktır. Her transfer döneminde olduğu gibi bu dönemde de kulislerde bazı oyuncuların isimleri konuşulmaya başlandı. Hatta bunlardan bazıları 3. lig oyuncuları. Eğer ki takıma çok üst düzey bir katkı sağlamayacaksa mümkün olduğunca alt liglerden oyuncu transferi yapılmaması önerilerimiz arasında yer almaktadır. Çünkü mevcut oyuncu grubunun neredeyse tamamı 3. ligden gelen oyuncular ve bazıları beklentilere cevap veremeyen hatta istenilmeyen oyuncular. Gelen gideni aratmasın misali!!!
Diğer bir konu da menejerlerin ve bu tür organizasyonların içinde olan kimseleri kulüpten uzak tutun. Yeteri kadar zarar verildi.

Sizlere Güveniyoruz!!!

Akın bey ve Erkan hoca ile yapmış olduğum görüşmelerde özellikle üst düzey oyuncuları transfer edeceklerini bir kaç defa söylediler. Buna istinaden tabiki beklentiler de üst seviyede olacaktır. Özellikle Asbaşkan Akın beyin söylemleri benim için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü genellikle hocalar futbolcuyu ister ama yönetim bütçesine göre alternatif oyuncu getirir. Bu görüşmelerde dediğim gibi yönetimden aldığım bilgiler bu yönde olunca transfer konusunda umutlanıyorum. 

Editör: TE Bilisim