VanHaber - Gölkentliler Taraftar Grubundan yapılan açıklamada: “Ya bu formanın hakkını verir sahada herşeyinizle mücadele eder, Bu Taraftarı da arkanıza alır şampiyonluğa gidersiniz,

Yada formayı çıkarır evlerinize geri dönersiniz” denildi.

İşte o açıklama “Değerli Van halkı ve büyük VANSPOR Taraftarları. Büyük heyecan ve umutlarla başladığımız sezona maalesef takımımızın şuana kadar göstermiş olduğu performans bizleri hayal kırıklığına uğramıştır. Özellikle son bir kaç maçtır futbolcularımızın vermiş olduğu mücadele VANSPOR tarihine ve ismine yakışmamaktadır. Lig ve Kupada oynamış olduğumuz 9 maçta sadece 6 gol atıp 3 galibiyet almış olmamız bile şuan ne kadar kötü bir durumda olduğumuzun kanıtıdır. Bizler sezon başından bu yana Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda süreci ivedilikle takip ediyorduk. Ancak geldiğimiz noktada Vansporumuzun içinde bulunduğu durum VANSPOR taraftarlarının büyük tepkisini çekmiştir. Üzerinde bu kutsal Armayı taşıyan herkes bu armaya layık olmak için elinden geleni yapmak zorundadır. Hiç kimsenin bu taraftarın hayalleriyle oynama hakkı yoktur. Burdan Takım kaptanlarımız Oktay Aydın Ve Barış Gök başta olmak üzere tüm futbolcularımıza açık çağrımızdır. Sahada kanının son damlasına kadar mücadele etmeyen hiç bir futbolcuya asla tahammülümüz yoktur. Ya bu formanın hakkını verir sahada herşeyinizle mücadele eder, Bu Taraftarı da arkanıza alır şampiyonluğa gidersiniz, yada formayı çıkarır evlerinize geri dönersiniz. Tercih sizin.

Burdan bir çağrıda yönetim kuruluna yapıyoruz. Bizler aylardır sevdamız dan uzak çatılarda takımımızı desteklerken, protokol tribününe taraftarlarımızın girememesi bizleri derinden üzmektedir. Localar için gerekli girişimlere hemen başlanılması ve emektar büyük VANSPOR taraftarlarının biran evvel statlarda takımlarına kavuşmalarını Yönetim Kurulundan talep ediyoruz.

Son olarak büyük VANSPOR taraftarları ve Van halkına açık çağrımızdır, gelin hep beraber bu takımın etrafında kenetlenip Erokspor maçındaki ruhla tekrardan Şampiyon olup 1.lige çıkalım. Sen Ben Yok VANSPOR Var.” Denildi.

Editör: TE Bilisim