Ligin bitimine 2 hafta kala hem oyun anlamında hem de skor anlamında sevindik. Bunun yanına iki tane jeneriklik gol izleyince tadından yenmez bir karşılaşma oldu.

Uzun bir aradan sonra sahada kazanmayı arzu eden bir takım gördük. Her ne kadar rakibimiz #İnegölspor da bizim gibi ligde istediği sonuçları elde edememiş olsa dahi son haftalarda kazandığı puanlar ile beraber playoff u zorlayacak hale geldiler ve buraya kazanmaya geldiler. Bazen her şey istediğiniz gibi olmayabiliyor.

Sahada ne yaptığını bilmeyen #İnegölspor karşısında takımımız ilk yarı heyecan yaratan pozisyonlara girdi fakat istediğini elde etmek için kanatlardan geliştirilen ataklar, ters tarafa yapılan paslar ve önde kurulan baskı ile ikinci yarı skoru elde etmeyi başardı.

Oyunculara Dair!!!

Hamza' nın rüzgarında yardımını alarak atmış olduğu ikinci gol ise ülke gündemine oturacak cinsten bir goldü. Zaten kendisi güçlü fiziği ve arkası dönük oymayabilme özelliğine sahipti, zekasını da kullanınca ortaya mükemmel bir gol çıkmış oldu.

Acilen sözleşmesi yenilenmeli!!!

Furkan Polat ayağına çok hakim ama halen geliştirmesi gereken yönleri var. Ummadık anlarda kendini göstererek takımını galibiyete götürebilecek ve orta sahada daha fazla inisiyatif alarak oyunu yönlendirmesi gerek. Acilen sözleşmesi yenilenmeli!!!

Barış Gök her zaman ki gibi üzerine düşeni fazlası ile yapıyor.

Emrah Tacir' deki düşüşü anlamış değilim. Neredeyse ilk yarının en iyilerinden biri olmasına rağmen ikinci yarı ortaya koyduğu performans ile takımda yer bulması zor görünüyor. Kendini toparlaması gerek.

Oktay Aydın takip etmeye başladığımdan beri istikrarlı olan tek oyuncu. Ne bir adım ileri ne bir adım geri. Performansı geri dönüşler yerine ileri oynamaya başlarsa takımda yer bulmaya yeterli olacaktır.

Aydın Bağ artık kendine gelmeli. İyi bir Aydın' ın neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz.

Bazı oyuncuların artık elde ettikleri şansları tükettiğini düşünüyorum. Turgay hocanın da yeter demesi gerekir. Oyun olarak üstün oynadığımız ve skor üstünlüğünün elimizde olduğu maçlarda genç oyuncuların daha fazla şans bulması gerekmez mi? 

Hayallerimiz Var!!!

Ligin son haftası ve sonrasında artık resmi olarak transfer görüşmeleri başlayacak. Takımımızın transfer komitesinin elinde fazlaca isim olduğu bilgisini paylaşabilirim. Kulis bilgisi olarak eski oyuncularımızın da içerisinde olduğu bazı futbolcular ile görüşmelere başlanacağını söylentisi dolaşıyor. İki isim beni heyecanlandırmadı değil açıkçası. Biri forvet diğeri ise orta saha oyuncusu. Bu iki transfer gerçekleşir ise playoff için umutlarım artar. Bunun yanı sıra herkesin malum olduğu gibi sağ açık, sol açık, sağ bek ve defansa yapılacak transferler ile daha kaliteli bir takım oluşturulabilir.

Heyecan istiyoruz, ruh istiyoruz..

HAYALLERİMİZ VAR!!!

  1.  LİGİ İSTİYORUZ!!!