Ligin son haftalarına doğru ilerlerken play off hattı kadar düşme potasında da işler karışık. Bulunduğumuz konum itibari ile play off hattını değerlendirecek olursak puan kaybeden umudunu yitirir duruma geldik.

Sakaryaspor aksi bir durum olmadığı sürece artık şampiyonluğunu ilan etmiş durumda.

Bodrumspor ligin geneline baktığımızda şampiyonluğa oynayacak bir kadro yapılanması vardı. Fakat devre arasında yaşanan bazı olaylardan sonra bir düşüş yaşadılar. Kadro kalitesini iyi kullanınca tekrardan yükselişe geçmeleri zor olmadı. Ligi 2. sırada tamamlayacaklar.

Hekimoğlu Trabzonspor, Yusuf hoca ile yolları ayırdıktan sonra zirve ile puan farkını kapatamayıp play off hattında kalmanın vermiş olduğu rahatlığı sahaya yansıtmaya devam ediyor. Bu hafta evlerinde Bodrumspor' u ağırlayacaklar. Bu karşılaşma sonucunda sıralamada nerede olacakları da büyük ölçüde belli olacaktır. Tahminimce son karşılaşmalarda sahaya yedek ağırlıklı çıkarak oyuncularını play off maçlarına saklayacaklardır.

Sivas Belediyespor ve Afyonspor bu hafta çok kritik bir kaşılaşmaya çıkacaklar. 3 ihtimali iki takım içinde değerlendirecek olursak Sivas Belediyespor kazanırsa play offu garantilemiş olacak. Çünkü fikstür açısından zorlanacakları tek karşılaşma düşme hattından uzaklaşmak isteyen Diyabekirspor olacaktır. Olası bir puan kaybı yaşamaları durumunda play off onlar için hayal olabilir.

Afyonspor cephesi fikstür itibari ile en zorlu sürecini yaşamaya başlayacak. Bundan sonra oynayacakları her maç ya devam ya tamam diyecekleri karşılaşmalar olacaktır. 4 haftalık periyotta play off hattında olan takımlarla oynayacaklar. Sırasıyla Sivas Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor, Sarıyerspor ve Çorum FK ile oynayacaklar. Sezon sonunda pla offa bu kadar yaklaşmışken hüsran yaşayabilirler.

Çorum Fk sezona şampiyonluk parolası ile başlayan diğer bir takımdı. Devre arasına kadar çok iyi işler yaparken yaşadıkları olaylar sonucunda başkan ve teknik ekibin istifaları sonucunda yıkım yaşamalarına rağmen zirveye yakın durmayı başardılar. Son haftaya kadar onlarda play offu zorlayacaklardır. Afyonspor' un son haftaya kadar iddiası devam ederse 38. hafta ilginç bir karşılaşma bizleri bekliyor olacak.

Bayburt Özel İdarespor sezon içersinde zirveden uzaklaşmış olsa bile sessiz sessiz ilerlemeye devam ediyor. Bir maç eksiği ile 8. sırada yer alıyorlar. Düşme hattında bulunan Adıyamanspor, Diyarbekirspor ve Afyonspor ile oynayacaklar. Zorlu bir sürece girdiler.

Rakiplerimizi değerlendirirken dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama direkt rakiplerimizin hepsi çıkacakları tüm karşılaşmalarda birbirleri ile oynayacaklar.

Şanlı Vanspor' umuzu değerlendirecek olursak, son 4 hafta puan kaybı yaşamaz isek play offda kendimize yer buluruz. Oynayacağımız takımlar arasında bir tek Hekimoğlu Trabzonspor bu hafta Bodrumspor' u geçerse sıralamadaki yerini kaybetmemek adına güçlü gelecektir. Aksi halde oyuncularını play off için dinlendireceklerdir. Tüm bunları düşünmeden, rakiplerimizi hafife almadan, her maçı kendi karesinde değerlendirerek sahaya çıkmalıyız.

Son haftaya kadar sıralama çok değişeceğe benziyor. Özellikle bu hafta Sivas Belediyespor ve Afyonspor karşılaşmasından beraberlik çıkması durumunda ilk 5 içerisine gireriz.

Bir kaç hafta önce kafamda ilk 5 sırayı alacak takımları oluşturmuştum. Sakaryaspor, Hekimoğlu Trabzonspor, Bodrumspor, Sivas Belediyespor ve VANSPOR. Bu sıralamada 2 değişiklik olacak. Biri Bodrumspor üçten ikiye gelecek, geldi. Diğeri ise VANSPOR' umuz Sivas Belediyespor ile yer değiştirecek gibi geliyor.

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmış sayılmaz!!!

Futbol 3 ihtimalli sonucu olan bir oyundur!!!

Yenemeyeceğiniz tek kişi asla pes etmeyenlerdir!!!

Eğer hayal edebiliyorsanız, yapabilirsiniz!!!

Tesislerimizde yazan şu cümle ile bitirmek istiyorum...

'Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir.'