Ligin bitmesi ile birlikte mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı alacağı ve bu kongrede devam kararının çıkıp çıkmayacağı konuşulmaya başlandı.

 Kısa bir süre sonra önce Mehmet Avcı sonra da diğer yöneticilerden devam kararı geldi. Bu karar yeni sezon planlaması açısından çok önemli bir karardı. Her ne kadar transfer haberleri duyulmamış olsa bile rakiplerimiz çalışmalarına başlamışken bizim kongre süreci ile zaman kaybetmemiz çok da efektif olmayacaktı.

Şimdi Kenetlenme Zamanı...

İnsanların omuz omuza şarkılar söyleyerek birarada olduğu başka platform göremezsiniz. Futbol, sevgidir, kardeşliktir, heyecandır, üzüntüdür, futbol üç harflidir, AŞK' dır. Futbol, kentin tüm bileşenlerinin ayrışmadan, ayrıştırmadan birarada olmasıdır. Futbol, bir çocuğun hayalidir, geleceğidir. Futbol, şehrin turizm kaynağıdır, tanıtım yüzüdür. Futbol, hayattır.

Şimdi Destek Zamanı...

Yeni sezon için hepimizin ortak düşüncesi şampiyon olmak ve uzun zamandır hasretini çektiğimiz lige çıkabilmektir. Bunu başarmak için özellikle şehrimizin kurumları başta olmak üzere iş insanlarımızın da katkıları önemlidir. Bu minvalde büyükşehir belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimizinde elini taşın altına koymaları gerekmektedir. Çünkü ligi değerlendirdiğimiz zaman şampiyon olabilmek için ciddi bütçelere ihtiyaç vardır. Aksi halde şampiyonluk bu seneye değil o seneye kalacaktır.

Van Store Var, Ama Ürün Alan Yok!!!

Sportif başarının yanısıra takımımızın lisanslı ürünlerini temin edebileceğimiz bir Van Store mağazasının açılmasını merakla bekliyorduk. Açıldı açılmasına da sadece ilk gün dostlar pazarda görsün misali herkes oradaydı. Ee sonra... Olması gereken açılış günü mağazadaki ürünlerin tamamen tüketilmesiydi. Tüm Vanspor sevdalılarının mağazaya gereken desteği göstermesi beklentisi ile kalın sağlıcakla.