Devre arasında yapılması gerekenler aslında belliydi. Batuhan ve Yaser' in bekleneni verememesi sonrası yaşanan forvet hattındaki eksiklik kapatılmalıydı. Aynı şekilde orta sahada ve kanatlarda gerekli takviyeler yapılmalıydı. Ligimizde gol kralı olan Tayyip her ne kadar Amedspor' da beklenen performansı gösterememiş olsa da bizde tekrardan yıldızının parlayacağını düşünüyorum.

Emre Oymak genç yaşına rağmen takıma çok katkı sunabilecek bir oyuncu. Onurcan yine takıma katkısı olabilecek bir oyuncu. Yapılması gerekliliğine inandığım kanat transferi henüz gerçekleşmedi ama 8 Şubat' ta sonlanacak olan transfer sezonuna daha çok var. Bekleyip göreceğiz.

Uzun bir zamandır olmayan bir şey oldu ve Vanspor oyuncu satışından gelir elde etti. 2 yıla yakın sahalardan uzak kalan Alihan çok hızlı bir dönüş yaptı. Yarım sezonda inanılmaz bir performans ortaya koyarak şampiyonluk hesabı yapan Kocaelispor' un dikkatini çekmeyi başardı. Şampiyonluk hesabı yapan yönetim Alihan' ı takımda tutabilseydi keşke. Ama olmadı. Sevindirici noktası gelir elde etmek oldu.

Editör: Haber Merkezi