Geride bıraktığımız 12 haftalık periyoda baktığımız zaman Adıyamanspor maçını saymaz isek mağlubiyetimiz yok. Ama galibiyetimiz de yok.

Özellikle galibiyete çok yaklaştığımız karşılaşmalarda kaybettiğimiz puanlar çok canımızı yakacak. Her şeyi geçtim böylesine önemli bir haftada takımın en skorer ismi ve tek forveti Hamza' yı özellikle Çorum FK' yi bu kadar zayıf yakalamışken kadro dışı bırakmayı bana açıklayamazsınız.

Hafta içi yaşanan olayı duyduğum kadarı ile özetleyerek başlayayım. İdman sırasında Hamza yanlış bir hareket yapıyor, hoca sinirli bir şekilde kendisini uyarıyor ve devam ediyorlar. Hamza ikinci kez hata yapıyor (her hangi bir küfürlü veya hakaret var mı bilgim yok) hoca daha sinirli bir şekilde yüklenince Hamza idmanı bırakıyor. Yardımcı antrenör Taner hoca Hamza ile konuşup bu tür durumların her zaman olabileceği ve gelip hocadan özür dilemesini söylüyor. Hocanın odasında idmanın bitmesini bekliyorlar. Erhan Altın odaya girip Hamza'yı görünce ne işin var burada diye soruyor. Taner hoca Hamza' nın özür dilemeye geldiğini söylüyor. Erhan Altın sinirlenerek ikisini de odadan kovuyor ve Hamza kadro dışı kalıyor. Ayrıca bir oyuncunun cezalandırılması konusu tamamen yönetim kurulunun inisiyatifindedir. Teknik heyet gerekli raporları hazırlar ve yönetime sunar. Yönetim kurulu kararı ile oyuncuya nasıl bir ceza verileceği kararlaştırılır. Bu konu ile ilgili görüşme yaptığım Mehmet Avcı, Hamza'nın kadro dışı bırakılması gibi bir kararımız yoktur. Bu maç için hoca kadroya almama kararı almıştır, dedi. Teknik heyetin ve yönetimin aldığı kararlara her zaman saygı gösterdim ama bu onları eleştirmeyeceğim anlamına gelmez. Böylesine kritik bir karşılaşma öncesi alınan karar hatalıydı. Takdir siz sporseverlerin...

Konu ile ilgili aldığım bilgilerin doğruluğu konusunda yönetim kurulunun yapacağı açıklama önemlidir.

Aile içerisinde her zaman tatsız durumların yaşanması olasıdır.

Misilleme yapmayı bırakın.

Aile bireylerinin duygularını hesaba katın.

Sakinleşmek için kendinize zaman tanıyın.

Ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi iyi düşünün.

Sesinizi alçaltın ve yatıştırıcı şekilde konuşun.

Hemen özür dileyin ve durumu düzeltmek için ne yapacağınızı açıklayın.

Gelelim 31. hafta karşılaşması olan Çorum FK maçına!!!

Rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Kanat organizasyonlarında topu ileriye hızlı taşıyabilecek futbolcular ile karşılaşmaya başladık. Ama ileri uçta daha güçlü, topu tutabilen, ayağına hakim bir oyuncunun yokluğunu hissettik. Emrah'ın penaltı pozisyonu tartışmaya açık. Hakem vermeyebilirdi. Takdirini bizden yana kullandı. Yanlış bir kademe anlayışından dolayı yediğimiz bir gol vardı. Miraç' ın yerini doldurmak için Uğur Adem kademeye girdi, İsmet maalesef yanlış pozisyon aldı ve kaptan Barış İsmet' in kademesini kapatmaya çalışırken arkada boş kalan Mehmet Akyüz topu ağlarımıza atmakta zorlanmadı. Bu karşılaşmada da bloklar arası boşluğun vermiş olduğu zaafiyet ile maçı berabere tamamladık. Olmadı canınız sağ olsun, dünyanın sonu değil sonuçta. Daha oynayacağımız çok karşılaşma var.

Kimse VANSPOR' dan Üstün Değildir!!!

Yıllarca kimler geldi kimler geçti kulüpten. Bir çok isim sayabiliriz. Ama değişmeyen tek bir şey var oda VANSPOR ismidir. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Herkes VANSPOR isminin ağırlığını taşıyabilecek kapasitede olmalıdır. Olamayacaksa da burda kalmasının bir anlamı yoktur.

ASLOLAN VANSPORDUR, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!