Van bedensel engelliler spor kulübü mücadele ettiği Türkiye bedensel engelliler spor federasyonu 2. liginde ilk karşılaşmasına deplasmanda Engelsiz Gaziantep spor’a konuk oldu.

Van ekibi galibiyet parolasıyla çıktığı maçı 70-64 kazanarak önümüzdeki hafta yapacakları Van’da oynanacak olan Beta Enerji Adana Engelliler maçı öncesi moral depoladılar.

Van Bedensel Engelliler Spor kulübü başkanı Hanefi Baykara maç sonrası VanEkspres.com'a yaptığı açıklamada, “2022 2023 - 2.Lig  sezonunun  açılış maçında başta sona kadar çekişmeli bir oyun sergiledik.

Maçın son dakikalarda ortaya koyduğumuz güzel oyunla da ligin ilk maçını kazanmayı bildik.  Takımımız adına güzel bir başlangıç oldu bu müsabakada başta sona kadar her türlü fedakarlığı yapan koca yürekli sporcularımı canı gönülden kutluyorum.

Eksik bir kadro ile gittiğimiz bu deplasmanda galibiyetle dönmek sezona galibiyetle başlamak bizleri mutlu etti.  Sporcularımı Yönetimi kutluyorum bundan sonraki maçlarda daha iyi olup daha ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

DESTEK VARSA ENGEL YOK

Bu galibiyeti Van’a geldiği ilk günden beri Van’da engellilere her konuda sınırsız destek olacağını söyleyen bizlere inanan başta Van valimiz, Van büyükşehir belediye başkan vekilimiz Dr. Ozan Balcı beye ve Van büyükşehir belediye genel sekreterimiz Fatih çelikel beylere armağan ediyoruz 

4 Aralık’ta Van’da Adana Engelliler maçına çıkacağız bu maçta Van halkını yanımızda görmek isteriz destek varsa engel yok diyerek sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilisim