VanHaber - Erkekler Hentbol 1. Liginde mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, kendi evinde Nur Tatar spor salonunda karşılaştığı Giresuspor le karşı karşıya geldi. Van temsilcisi Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı ligin 18. haftasında Giresunspor'u 29-26 mağlup ederek, evindek ilk galibyetini almış oldu.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Van Erek Beşyıldız Spor Kulübü antrenörü Müslüm karaboğa, “Bu güzel galibiyetten dolayı teknik ekibim başta olmak üzere tüm sporcularımı kutlarım. Ligin ikinci devresinin başlangıcında kendimizce belirlediğimiz hedef maçımızdan olan Giresunspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Seyir zevk yüksek bol heyecanlı güzel bir maç oldu.

1. ligde mücadele ediyoruz. Her karşılaşması zorlu geçiyor. Biz takımımızı altyapımızdan oluşan Vanlı sporculardan oluşturduk. Daha önce de / belirttiğimiz gibi asil hedefimiz altyapımızdan yetişen sporcularımızın gelişimin daha iyi sağlayabilmektir. Pandemi nedeniyle seyirci alınmayan karşılaşmaya, gerek maç öncesi gerek maç sonrası moral vermek amaçlı arayan mesaj atan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Henüz önümüzde çok maçımız var. Önümüzdeki maçları da kazanıp bu sezon ligde kalmak için elimizden gelen her şey yapacağız” dedi.

Van Erek Beşyıldız Spor Kulübü Ligin 19. hafta maçında 27 Şubat 2021 günü saat 14:00'da Lider Trabzon Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak

Editör: TE Bilisim