Kayyumun Hizmetleri Say Say Bitmiyor: Gezi Teknesi Bile Almış! Kayyumun Hizmetleri Say Say Bitmiyor: Gezi Teknesi Bile Almış!

Muhasebeciler Odası 1, Van Vergi Dairesi 1, İŞ KUR 1,  Van SGK 1 ve Van Ticaret Sanayi Odası ve Odasından 1’er takım olarak üzere toplam 5 takım katıldı.

Gerçekleşen etkinliğe Van SMMM odası başkanı Yakup Örenci, Vergi Dairesi Müdürü Yardımcıları Ferhat Yağızer ve Ebubekir Sağdıç, İşkur Müdürü Ali Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda muhasebeci ve mali müşavir katıldı.

Muhasebeci ve mali müşavirlerden oluşan 5 takımın katılımıyla başlayan turnuva öncesinde etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Örenci, Van, Ağrı Hakkari bölgesinin mali müşavirler odası olarak futbol turnuvamızın bu yıl 5. defa gerçekleştiriyoruz. amaçlarının mesleki faaliyetlerin yanında, sportif faaliyetleri de yaygınlaştırmak olduğunun altını çizdi.

Başkan Örenci, paydaş kurumlarımız olan Defterdarlık, Vergi Dairesi, SGK, İşkur, Van Ticaret  Odası ile Mali Müşavir ve stajyerlerden oluşan 5 takım ile turnuva başladı. Katılım gösteren tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

Editör: Haber Merkezi