Taraftarlar ve spor camiasının yoğun ilgi gösterdiği müsabakada, ilk yarı 2. Dakikada Vangölüsporlu Azad Teke’nin golüyle 1-0, Siirt Kurtalan Spor oyuncusu Mustafa Nacar’ın 8. Dakikada attığı golle de berabere devam etti.

30. Dakikada Mazlum Öndil’in penaltı golüyle 2-1 öne geçen Vangölüspor maç sonuna kadar üstünlüğü kaptırmadı. 45 artı bir de Ferhat Temizer, 72. Dakikada Fatih Karael, 90. Dakikada Emre Çelik ve 90 artı 3’te Mazlum Öndil’in attığı ikinci golüyle 6-1’lik net skorla  sahadan ayrıldı.

TARAFTAR VE PROTOKOLDEN MAÇA YOĞUN İLGİ

Vangölüspor’u ilk maçında spor kamuoyu taraftar gurupları ve  protokol yalnız bırakmadı. Silahtaroğlu Vanspor Protokolü’nden Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak, Asbaşkan Özcan Kara, Teknik Koordinatör Ali Kurt ve yöneticiler katılırken, Vanspor Eski Başkanı Öner Yiğit, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Sacit Solmaz,  taraftar guruplarından Gölkentliler Taraftar Gurubu Nevzat Aslan ve yönetimi, spor camiasının önde gelen isimleri teknik adamlar ve sporcular katıldı.

Maç bitiminde Kulüp Başkanı Yakup Akanöz, yaptığı açıklamada, “Sorumluluklarının farkında olduklarını ve kendilerine destek olmak adına maça iştirak edenlerin verdiği motivasyonun kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.  Maça gelerek kendilerine destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

Editör: TE Bilisim