VanEkspres -  Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü saat 21:00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili görüşlerini sosyal medya aracılığıyla bildiren Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular Cumartesi günü akşam Van Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleştirilecek şampiyonluk kutlamasında taraftarlarla ve Van halkıyla buluşacak.

Şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde araçlarla İskele Caddesinden başlayarak, Cumhuriyet ve Maraş Caddelerinde konvoyla tur atılacak.

Kırmızı-Siyahlı taraftarların ve Van halkının adeta bir festival havası yaşayacağı kutlamalar ışık ve ses gösterileri ile başlayacak. Ardından; sanatçıların sahne alacağı kutlamada Vanlılar gönüllerince coşacak. Gazetemize konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Cumartesi günü akşam Van Atatürk Şehir Stadyumunda gece saat 21:00'da başlayacak olan ve şampiyonluk şarkılarının söyleneceği kutlama programına tüm Vanlıları davet ettiğini açıkladı.

Çok zorlu ve sıkıntılı geçen bir sezonun ardından Van Büyükşehir Belediyespor'u 2. Lige çıkarmanın onuru ve gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Yenitürk, "Sezon başında şampiyon olacağız dediğimizde kimse bize inanmamıştı. Ama biz şampiyon olacağımızı her platformda söyledik. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Çıktığımız bu yolda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Van Büyükşehir Belediyespor'a gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Cumartesi günü saat 21:00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda düzenleyeceğimiz şampiyonluk kutlamasında tüm Van halkıyla ve taraftarlarımızla şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.

                                                                                                                                                

Editör: TE Bilisim