VANEKSPRES HABER MERKEZİ - VAN


Vanspor transfer çalışmalarını sürdürüyor transferin son gününde Süper Lig oyuncusu Özçiçek’i renklerine bağladı.

Vanspor Futbol Kulübü, Süper Lig Takımlarından Malatya Spor forması giyen futbolcu Ogün Özçiçek ile sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor, Bugün de Malatya Spor forması giyen futbolcu Ogün Özçiçek ve Bayburt Özel İdare Spor forması giyen futbolcu Ali Aydemir ile sözleşme imzaladı.

Vanspor’dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Transfer çalışmaları kapsamında Süper Lig takımlarından Yeni Malatya Spor’un oyuncusu Ogün Özçiçek ile Sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı. İmza töreni Kulüp başkanımız Mehmet Avcı'nın katılımı ile gerçekleşti” denildi.

İKİNCİ TRANSFER BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR’DAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü, devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor, son olarak Bayburt Özel İdare Spor forması giyen futbolcu Ali Aydemir ile sözleşme imzaladı.

Vanspor’dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, transfer çalışmaları kapsamında son olarak Bayburt Özel İdare Spor forması giyen Ali Aydemir ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. İmza töreni İdari İşlerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Türkmen Kaya'nın katılımıyla gerçekleşti" denildi.

Editör: TE Bilisim