VanHaber - Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u Burhan Arman ve Sedat Cengiz'in golleriyle 2-0 yenerek, puanını 28'e çıkararak ikinci siraya oturdu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

23. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti.

Sağ kanattan Üzeyir ve Cem’in paslaşmasında topu son çizgiye kadar götüren Cem’in ortasında Burhan Arman topu kafasıyla filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada Vanspor ikinci gole yaklaştı.

     Kalecinin hatalı basında topu önüne alan Abdulkadir’in pasında topla buluşan Utku’nun yarım vole vuruşunda top üstten auta çıktı.

İlk yarı Vanspor'un 1-0'lük üstünülğü tamamlandı.

74. dakikada Vanspor Sedat Cengiz'in kaydettiği golle 2-0 öne geçti.

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor 2-0 kazanarak,  28 puanla grupta ikinci sıraya yükseldi.

Başkan Yenitürk, Van Kazanacaktır

Bugün Kardemir Karabük deplasmanından alınan galibiyetten dolayı teknik kadromuzu ve futbolu kardeşlerimi kutluyorum. Alınan bu galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaştık. Takımimızin Ligin ilk devresi için kalan 5 haftayıda en güzel şekilde tamamlanacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak takımımızı desteklemeye devam ederek inşallah sezon sonu yıllardır özlemini çektiğimiz 1. Lige merhaba diyeceğiz diyen Yenitürk, bu süreç gerçektende takımı maddi ve manevi destekleme sürecidir. Verilecek desteklerle daha güçlü olacağız ve elimizdeki şansı en güzel şekilde değerlendireceğiz. Buradan Vansporumuza maddi ve manevi destek veren ve verecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu takım Van'ındır. İnşallah Van kazanacaktır. Dedi.

Editör: TE Bilisim