TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında Vanspor Futbol Kulübü, konuk ettiği Bodrumspor’a 3-1 mağlup oldu.

Vanspor, ligin on üçüncü hafta maçında sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Vanspor, zorlu mücadelede rakibine 3-1 yenilmekten kurtulamadı.  Bodrum karşısında varlık gösteremeyen ve basit hatalarla kalesinde 3 gol gören ve sahadan 3-1 mağlup ayrılan Vanspor, 24 puanla altıncı sıraya geriledi. 

Taraftarlar maç boyunca  Saffet İşler istifa sesleri hiç eksilmedi.

As Başkan Avcı: "Takımda otorite sorunu var!

Maç sonu açıklamalarda bulunan Vanspor AS Başkanı Mehmet Avcı, “Çok kötü oynadık, Bizler mevcut başkanın istifasından sonra yönetim devam etme kararı aldık. Bugün takımda gördüğümüz en önemli şey ciddi otorite problemi var. Yönetim olarak bu konuyu kendi içimizde değerlendirip teknik heyet ve futbolcular nezdinde önemli bir otoriter problemi olduğunu gözlemledik.

AVCI KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAĞIZ

Başkanın görev ve yetkilerine sahip kişi olarak konuştuğunu belirten Avcı, bu akşam yapacağımız toplantı ile yeni başkan ve yeni görevlendirmeleri yapacağız.

Yarından itibaren yapacağımız en önemli hamle bu otorite problemini ortadan kaldırmak olacaktır. Her kim olursa olsun Vanspor hiçbir zaman geriye gidecek düzeyde bir şey yapamaz. Burada kimsenin keyfiyetine, nezaketine ihtiyac duyacak bir kulüp değildir. Hiç kimsenin bir şekilde gözünün yaşına bakmayacağız. Vanspor’un daha iyi yere gelmesi için her türlü önlem ve tedbirleri alacağız. Ve birinden vazgeçilmesi gerekiyorsa vazgeçeceğiz.

Editör: TE Bilisim