Ligin en önemli takımlarından biri olan Sakaryaspor karşısında zor bir sınava çıkacağımız aşikârdı. Maçın oynanacağı günün sabahında gelen Barış, Aydın ve Hamza' nın covid testlerinin pozitif olduğu haberi, cezalı ve sakat oyuncularımızın da olması ile daha çok zorlu bir karşılaşma olmasını sağlayacaktı.

 Nitekim 7 eksikle çıktığımız karşılaşmadan her ne kadar oyun anlamında tatmin olamasak da beraberlikle dönmek play off yolunda yara almadan devam etmemize yaradı.

Yine son dakikalarda yakaladığımız pozisyonları değerlendirip gole çevirebilseydik Sakaryaspor Vanspor karşılaşması inanılmaz bir maç olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini alacaktı.

Kadro derinliğinin eksikliğini hissetmeye devam ediyoruz ki Erhan hocanın sahaya çıkardığı 11 bunun göstergesiydi. Play off’u istiyorsak acilen takıma en az 2 takviye daha yapılmalı.

Mehmet Özdiraz ilk maçında ilk golünü atarak pozisyon aldığı yer itibari ile tecrübesini konuşturdu. Darısı Uğur Can' ın başına. Şu şeytanın bacağını bir kırabilse, ilk golünü ağlarla buluşturabilse açılacak.

İnşallah Ayfonspor maçında olacak. Orta sahaya en az bir transfer daha yapılması gerekir. Fatih' in sakatlanması sonrası iyi bir 8 numara alınmalı demiştim.

Oktay Aydın' ın cezalı olması sebebiyle buradaki boşluğu daha çok hissettik. Bence forvet hattına transfer planlanıyorsa askıya alınmalı ve bu tercih orta saha olarak yapılmalı. En az 2 oyuncu daha alınırsa orta saha anlamında uzun maraton olan ligde sorun yaşamayız. Aksi halde bu tür hastalık, sakatlık ve cezalı oyuncularımız her zaman olacaktır.

Gençlerimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Umarım geleceğimizi garanti altına alacak gençlere daha çok güvenilir.

İlk yarının uzatma dakikalarında talihsiz bir şekilde kalesinde golü gören Onur ikinci yarıda adeta bir panter gibi kalesini korudu. Beraberlikte en büyük pay sahibi Onur oldu.