Şampiyonluk yolunda iyi de oynasan kötü de oynasan kazanmayı bilmelisin. Sezonun ikinci yarısının başlaması ile birlikte bu havayı yakaladık.

Skor anlamında basamakları birer birer çıkan Vanspor tatmin edici futbol oynamıyor. Turgutluspor karşısında da takımın geri çekilmesi 90 dakika boyunca nefesimizi tutmamıza neden oldu. Maç sonu röportajında da Erhan Altın bu durum bizim bir eksikliğimiz bunun üzerine daha çok çalışmalıyız dedi. Ama tabelada üstünlüğün varoluşu hafta sonu maçında taraftarların stada akın etmesini sağladı. Turgutluspor karşılaşmasının mimarları da taraftarlar oldu. İlk düdükten itibaren hiç susmayan bir stad vardı. Herkesin emeğine sağlık.

Erteleme karşılaşmasında Oktay Gürdal jeneriklik bir gol atarak takımın galibiyetinde büyük rol üstlenmişti. Bugün ki karşılaşmada ise güzel bir asist ile yükselişini devam ettirdi. Bu pası iyi değerlendiren Mehmet Özdiraz nerede durması gerektiğini, hangi pozisyonda nasıl hareket etmesi gerektiğini göstererek kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Takıma yeni katılan Ali ve Ogün ile birlikte Hamza' nında henüz hazır olmadıkları gözlerden kaçmayan diğer bir konu oldu. Eğer eksikliklerinizi biliyor iseniz düzeltme imkanınız da vardır. Tecrübeli teknik adam Erhan Altın bu konu ile ilgili tüm tedbirleri alıp takımın iyi oynayarak kazanmasını da sağlayacaktır.

İlk sezon fikstür avantajını iyi değerlendirerek namağlup bir seri yakalamıştık. Önümüzde Serik ve Maraş maçları var. Bu karşılaşmalardan da 6 puan elde edebilirsek önümüzün açık olacağını düşünüyorum. Çünkü sakat, cezalı ve yeni transferlerimizin de uyum süreçlerinin tamamlanacağı bir süreç olacak.

Sporcunun, kalitesinin yanı sıra bir de ahlaklı olması önemlidir. Oyun esnasında oyunun stresi ile belki istenmeyen sözler sarf edilebilir. Ama maç sonrası taraftarın size karşı tek bir tane kötü söylemi olmamışken stadı terk ederken tribünlere karşı ağza alınmayacak sözler sarf ederseniz kusura bakmayın altın olsanız gözümüzde değersiz olursunuz. Bu konuda Turgutluspor oyuncularının bazılarını kınadığımızı belirtmek isterim.

Taraftarın her zaman önemli bir faktör olduğunu tüm platformlarda dile getiriyoruz. Bugün bir kez daha anladık ki stad atmosferinin taraftar sayesinde galibiyet getirmesi kaçınılmazdır. Bu süreçten sonra bugün olduğu gibi her maç stadın dolması önde başlamamız anlamına gelecektir. Teşekkürler 12. numara...

Bu yolda 1-0 olsun bizim olsun.