Vanspor FK, sahasında ağırladığı Turgutluspor'u 1-0'lık skor ile geçerek play-off yolunda kritik bir 3 puan aldı.

Maçın son bölümlerini 10 kişi ile oynayan takım taraftarın büyük ilgi gösterdiği maçı kazanarak taraftarıyla da muhteşem bir bütünleşme yakalamış oldu.

TFF 2. lig Kırmızı Grup'ta mücale eden Silahtaroğlu Vanspor FK, ligin 24'üncü haftasında düşme hattındaki Turgutluspor ile karşılaştı. Taraftarın büyük ilgi gösterdiği maçta rakibini 1-0 kazanan Vanpor, 3 puanın sahibi oldu.

Maça büyük bir istekle başlayan Temsilcimiz aradığı golü geçen haftanın da yıldız ismi olan Mehmet Özdıraz'ın ayağından buldu. Bu dakikadan sonra iki takımın zaman zaman etkili olduğu şekilde oynanan maç son 15 dakikada heyecanlı anlara sahne oldu.

Vansporlu Uğur Gezer 80'de ikinci sarıdan kırmızı kart görünce Turgutluspor ataklarını artırdı. Baskıya iyi direnen Vanspor 3 puanın sahibi oldu. 3 puan statta büyük sevinç yaratırken taraftar maç sonunda takımı çağırıp alkışlarla uğurladı.

Öte yandan maç başında ise tüm takım oyuncularına Sevgililer Günü nedeniyle gül takdimi yapıldı. Aynı maç öncesi kadın futbol takımı da tribünler ile buluşma fırsatı buldu.

Editör: TE Bilisim