VANSPOR YÖNETİMİ YENİ VAN VALİSİNDEN DESTEK İSTEDİ!

Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Van Gençlik Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vanspor Kulüp başkanı Mehmet Avcı, As Başkan Akın Dinçer, Kulüp Genel Sekreteri Serdar Kartal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dikmen Kaya, Adnan Bayram, Yavuz Kuşan, Özcan Kara, Yunus Emre Aykaç, Vedat Dursun, Kadın Futbol Takımı Yöneticisi Şehnaz Nigar Çelik ve Kulüp İdari ve Mali İşler Koordinatörü Fuat Yaşar Atan, Kulüp Müdürü  Özhan Hakan Van Valiliği görevine atanan Sn. Dr. Ozan Balcı'ya ve  Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Sn. Arif Özsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vanspor Futbol Kulübü başkanı Mehmet Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Vanspor Futbol külübü hakkında bilgiler vererek, Van Valisi Ozan Balcı ve Arif Özsoy’a yeni görevinde başarılar dilediler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, bir süre sohbet ettiği konuklarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Van Valisi ve Gençlik spor il müdürüne Vanspor Forması hediye edildi. Ve önümüzdeki dönem Vanspor’a destek çıkılması çağrısında bulunuldu.





Editör: TE Bilisim