Günlük hayatta, işte, davetlerde giydiğimiz hem spor hem de şık havası ile rahatlıkla tercih ettiğimiz ayakkabılardandır. Bayan sneakers ayakkabılar günlük kombinlerde kolay kombinlenebilen ve rahat etmemizi sağlayan ayakkabılardır. Uzun ömürlü ayakkabılar olmasıda bütçe için oldukça avantajlıdır. Sneaker ayakkabıları genellikle günlük hayatta daha sık kullandığımız için rahat olması önemlidir.

Sneaker Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sneaker alırken tercih edeceğiniz ayakkabının sizin için günlük hayatta rahat edebileceğiniz ayakkabılar olması gerekir. Bayan sneakeralırken taban yapısına bakmalısınız. Tabanı rahat olan ayakkabılar ile günün uzun saatleri rahat edebilirsiniz. Taban ile ilgili yaşadığınız problemler varsa örneğin yüksek taban ya da düztaban gibi ayakkabılarınızı seçerken bunları göz önünde bulundurmalısınız.

Sneaker Temizliği Nasıl Yapılır?

Sneaker ayakkabıları yıkarken çamaşır makinesinde yıkamamaya dikkat etmelisiniz. Çamaşır makinesinde yıkanan ayakkabıların yapısı bozulduğu için tercih edilmemelidir. Bu nedenden dolayı hem ayakkabılarınız ömrü kısalır hemde istemediğiniz görünüme sahip olurlar. Ayakkabılarınızı temizlerken fırça kullanabilir ya da ıslak ve nemli bezle silerek temizleyebilirsiniz. Bu yöntemler ile hem ayakkabınıza zarar vermemiş olur hemde ayakkabılarınız ömrünü uzatmış olursunuz.Bayan sneaker modelleri için https://www.upup.com.tr/kadin-sneakers sayfasınız ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim