Facebook video indir araçları uygulama içerisinde görüntüleyebildiğiniz bütün videoları indirebilmenizi sağlar. Facebook içerisinde her türlü video paylaşılabilirken, çeşitli yasal zorunluluklar nedeni ile uygulama üzerinde video indirme özelliğine yer verilmez. Bununla birlikte gizlenen hesaplarda yer alan videoları da indiremezsiniz. Profiline ulaşabildiğiniz ve izleyebildiğiniz bütün videoları Facebook video indir araçları ile kısa süre içerisinde istediğiniz dosya içerisine indirebilirsiniz.

Facebook içerisinde bulunan videoların uygulama içerisinde indirilememesi, kullanıcıları bu videoları indirebilmek için çeşitli arayışlara sürüklemiştir. Bu ihtiyaç doğrultusunda günümüzde Facebook’ta bulunan videoların indirilmesi için hizmet veren sayısız site kullanıma sunulmuştur. Facebook video indirme araçlarını tercih ederek siz de dilediğiniz videoyu cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Facebook Video İndirme Nasıl Yapılır?

Facebook üzerinde bulunan videoları şu adımları takip ederek kolayca indirebilirsiniz;

  • Facebook’ta indirmek istediğiniz videoyu açın.
  • Video paylaşımında üst kısımda yer alan tarih bölümüne sağ tıklayın.
  • Açılan pencere “Bağlantıyı Kaydet” seçeneğini tıklayın.
  • İndirme aracınızı açın.
  • Kopyalanan bağlantıyı aracın indirme kutusuna yerleştirin ve inmesini istediğiniz klasörü seçin.
  • İndirme işlemini başlatın.

İndirme işleminiz tamamlandıktan sonra videonuz saniyeler içerisinde istediğiniz klasöre inecektir.

Güvenilir Facebook Video İndirme Araçları

Facebook video indirme araçları gün içerisinde sayısız kullanıcı tarafından tercih edilir. Facebook’tan video indirmek için ihtiyacınız olacak aracı tercih ederken güvenilir kaynaklar olduğundan emin olmanız gerekir. Bu sayede indirme işleminiz sorunsuz olarak gerçekleşir. Güvenilir Facebook video indir araçları ile her türlü videoyu güvenlik açığına yer vermeden indirebilirsiniz. Güvenilir bir Facebook video indir aracının nasıl olması gerektiği konusunda şu maddelere dikkat etmeniz önerilir;

  • İnternet üzerinde sayısız kötü niyetli site bulunur. Bu nedenle video indirme konusunda oldukça hassas olmalı ve indirme öncesinde site hakkında araştırmalar yapmalısınız. Bu aşamada güven vermeyen siteleri tercih etmemeniz gerekir.
  • Video indirmek için tercih edeceğiniz sitenin online destek sisteminin olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Destek hizmeti sunan siteler genelde virüs açısından güven teşkil eder. Destek hizmeti olmayan sitelerden indirme işlemi yapmak sakıncalı olabilmektedir.
  • İndirme sitesinin güvenilir olup olmadığını incelerken sitenin kalitesini gözden geçirebilirsiniz. Kaliteli siteler genelde hizmetlerini güven çerçevesinde kullanıcılarına sunar.
  • Facebook Video İndir’mek İçin bu linke tıklayınız. https://www.videoindir.org/facebook-video-indir/
  • Tüm platformlardan Video İndir’mek için bu link tıklayınız. https://www.videoindir.org/

Editör: TE Bilisim