2022 yılında beyaz perdeye çıkacak olan Dumbledore’un sırları 15 Nisan’da gösterime giriyor. Usta oyuncu kadrosuyla serisinin her yeni filminde farklı bir merak uyandıran film bu sene de merakla bekleniyor.

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü devam filmi olan Dumbledore’un Sırları yaklaşık 2 saat 23 dakikalık bir gösterime sahip olacak. Tüm dünyada aynı gün gösterime girecek olan filmin başrol kadrosunda Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen ve Ezra Miller gibi birçok popüler oyuncu yer almaktadır. Dağıtımcılığını Warnes Bros şirketinin üstlendiği Fantastik Canavarlar serisinin yeni filmi şimdiden beklenen filmler arasında bulunmaktadır.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Oyuncuları

2022’de gösterime girecek olan serinin yeni filmi Dumbledore’un Sırları’nda birçok oyuncu yer alıyor. Önceki filmlerde bulunan ve aktif olarak rol alan birçok usta oyuncunun da yeni filmde yer alacağı açıklandı.

 Yayınlanan reklam ve tanıtım videolarına göre Johnny Deep başta olmak üzere onlarca farklı oyuncunun filmde yer aldığı belirtildi. Film kadrosunda yer alan ve dikkat çeken bir diğer oyuncu ise Eddie Redmayne. Serinin önemli oyuncularından biri olan Eddie, yeni filminde de merakla beklenen oyuncular arasında bulunuyor. Fantastik Canavarlar’ın üçüncü filminde yer alacak olan diğer oyuncular ise Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston ve Mads Mikkelson. Birbirinden usta oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan Fantastik Canavarlar serisi yeni filmiyle de üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Ne Zaman Çıkıyor?

Uzun bir süredir merakla beklenen filmler arasında yer alan Fantastik Canavarlar: Dumbledore:’un Sırları filminin çıkış tarihi belli oldu. Film yapımcısının ilk açıklamalarına göre 2022 yılında vizyona girecek olan serinin yeni filmi için geri sayım başladı. Fantastik Canavarlar film serisinin üçüncü filmi olan Dumbledore’un sırları filmi, fragmanlardan da anlaşıldığı üzere 15 Nisan’da vizyona girecek.

ABD’de ön vizyon tarihi 6 Nisan olarak açıklanan film için milyonlarca izleyici meraklı bir şekilde bekleyişini sürdürüyor. Yaklaşık 2 saat 20 dakikalık bir vizyon süresine sahip olan serinin üçüncü filmi için geri sayım devam ediyor. Yapılan her yeni filmde izleyici kitlesini arttırmayı başaran ve popülerliğini genişleten Fantastik Canavarlar serisinin son filmiyle de beyaz perdeyi etkileyeceği öngörülmektedir.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları 1080p İzle

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları filmi izlemek isteyenler için oldukça az bir sürenin kaldığını belirtmekte yarar var. Film ile alakalı birçok detay da belli oldu. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları filminin 2022'de vizyona gireceğini açıklanması ile birlikte meraklıları da vizyon tarihini merak ediyor.

 Kısa süre içerisinde vizyonda olacak filmi izlemek isteyen insanlar ise alternatif yolları aramaya devam ediyor. Film dünyasının en sevilen platformları arasında olan filmin vizyona girmesi ile birlikte www.filmizletv.me bu platform üzerinden izlenebileceğini belirtelim özellikle filmin oyuncu kadrosunda beklenenin çok da üstünde olduğunu ve beyazperdedeki izleyiciyi etkileyeceğini söyleyelim.

Yaklaşık olarak 2 saat 20 dakikalık bir süreye sahip olan film 15 Nisan'dan itibaren vizyonda olacak film sinema salonlarında değil de filmizletv.me adresinden de izleme şansına sahip olabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim