İphone telefonlarınızın batarya değişimini merak ediyorsanız bunu birkaç adımla cihazı gözlemleyip bulabilirsiniz. Bir kaç yıl kullandıysanız telefon bataryası zayıflamış olabilir.  Tüm şarj edilebilir cihazlar zamanla tükenir. Bu oldukça normal bir süreçtir. iphone batarya değişimi zamanı geldiğini anlamanın en iyi yolu sık şarj edilmesidir.

Eğer telefonunuzun şarjı sık sık bitiyorsa değişim zamanı gelmiş demektir. Ayrıca, görüşme veya kullanım sırasında aniden şarjı bitip cihaz kapanıyorsa bu da bataryasının tükendiğini gösterir. Bunun yanında, telefonunuzdan ayarlar bölümünden pil sağlığı sekmesine gelerek bataryanın ne kadar kaldığını anlayabilirsiniz. Alpes Teknoloji ile tüm iphone modellerinin batarya değişimi ve iphone ses problemleri konusunda destek vermektedir.

İphone Şebeke Problemleri İçin Çözüm Önerileri

Eğer iphone telefonunuz hücresel ağa bağlanamıyor ve arama yapamıyorsanız ta da servis yok ibaresini görüyorsanız bir kaç adımı takip ederek düzeltmek mümkün. Ancak, tüm denemelerinize rağmen sorun çözülmüyorsa bir servise giderek çözüm bulmanız gerekiyor.

Bunların en başında, ağ ayarlarını sıfırlayarak başlayabilirsiniz. Fakat burada yedekleme yapmayı unutmamalısınız. Eğer bu şekilde sorun çözülmediyse bir diğer yapmanız gereken ise cihazınızı yeniden başlatmaktır. Tüm bunları denedikten sonra hala şebeke sorunu yaşanıyorsa bu durumda servise gitmeniz gerekecek. Profesyonel bir servis desteği ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. iphone şebeke problemleri ve diğer sorunlarla ilgili olarak Alpes Teknoloji güvencesinden faydalanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim