Messenger, diğer adıyla Facebook Messenger Facebook'un geliştirdiği bir yazılım uygulamasıdır. Kullanıcılarına sesli, yazılı ve görüntülü haberleşme olanağı sunmaktadır. Android cihazlarda Google Play Store , İOS cihazlarda ise App Store uygulamasından ücretsiz messenger indir yazarak kolay bir şekilde indirilebilir.

Facebook Hesabı Olmadan da Messenger Kullanılabilir Mi?

Messenger yükle ya da Messenger nasıl yüklenir, Facebook olmadan kullanılabilir mi gibi merak edilen konuları sizin için derledik. Messenger uygulamasını kullanmak için Aralık 2019'dan önce bir Facebook hesabına ihtiyaç yoktu. Sadece telefon numarası ile Messenger kullanılabiliyordu. Artık aktif bir Facebook hesabı olmadan uygulama kullanılmamaktadır. Ancak daha önce kullanıp sonrasında dondurduğunuz veya kalıcı olarak sildiğiniz bir Facebook hesabınız varsa, bu hesabı etkinleştirmeye gerek kalmadan Messenger hesabı oluşturabilirsiniz.

Dondurulmuş Facebook Hesabını Aktif Hale Getirme

Yapmanız gereken tek şey, dondurmuş veya silmiş olduğun hesabınızın kimlik bilgilerini kullanmak. Veya yeni bir Facebook hesabı açarak yeni bir Messenger hesabına da sahip olabilirsiniz. Sonrasında Facebook'u devre dışı bırakarak, Messenger uygulamasını Facebook hesabınız aktifmiş gibi sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Google Play Store veya App Store'dan Messenger indir yazıp yükle butonuna basmak. Uygulama indirildikten sonra arkadaşınız veya arkadaş gruplarınızla yüksek kaliteli ses ve yüksek tanımlı videolar ile sohbet etmenin ayrıcalığını yaşayın.

Kaynak: https://www.messengerindir.org/

Editör: TE Bilisim