TFF 1. Lig'de yeni sezon öncesi dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Türkiye Futbol Federasyonu, fikstür çekimi öncesinde Bursaspor'un Vanspor, Batman Petrolspor ve Mardinspor ile karşı karşıya geleceği maçların seyircisiz oynanması konusunda ilgili kulüplerin görüşünü alacak.

Henüz federasyondan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, söz konusu uygulamanın güvenlik gerekçeleriyle gündeme geldiği ileri sürüldü.

Daha önce de seyircisiz oynanmıştı

Bursaspor ile Vanspor arasında 25 Aralık 2023 tarihinde oynanan 2. Lig karşılaşması seyircisiz gerçekleştirilmişti.

Erol Temel’den Vanspor’a 160 Milyonluk Büyük Jest
Erol Temel’den Vanspor’a 160 Milyonluk Büyük Jest
İçeriği Görüntüle

Yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek olan Vanspor, Batman Petrolspor ve Mardinspor'un Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmalara ilişkin alınacak kararın, kulüplerden gelecek görüşlerin ardından netleşmesi bekleniyor.

Amida