TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor FK, Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacağı İskenderunspor Maçı öncesinde, İş insanı Zahir Kandaşoğlu’nun verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Erkoç çağ kebap salonunda verilen akşam yemeğinde, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Yemeğin ardından değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, Toplu halde burada bulunmaktan ve davetinden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KIYAK: ZAHİR BEY'E TEŞEKKÜRLER

Vanspor FK başkanı Feyat Kıyak “Öncelikle Vanspor’umuzun hem iyi günde hem kötü günde yanında olan büyük bir Vanspor fanatiği, Van sevdalısı iş adamı Zahir Kandaşoğlu abime böyle İskenderunspor maçından önce bir moral yemeği verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

KANDAŞOĞLU: HERKESİN ELİNİ TAŞINA ALTINA KOYMASI GEREK VANSPOR’A BAŞARILAR

İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu ise yaptığı değerlendirmede, “Vanspor’a haftasonu Van’da oynayacakları zorlu İskenderun maçı öncesi Vanspor’umuza moral ve motivasyon amaçlı bir moral yemeğine davet etmek istedim. İnşallah bu moral yemeği Vanspor’umuza uğur getirir, 3 puan ile sahadan ayrılan taraf bizler oluruz. Sezon sonu inşallah bir üst lige merhaba deriz. Van’ın tanıtım yüzü Vanspor’a herkesin sahip çıkmasını bekliyor ve istiyoruz diyerek başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi