Van Resa Mutfak ve Hafele Tasarım Merkezi Tanıtım Günü ile Van ve Bölgedeki mimar ve iç mimarlarla bir araya geldi. 
Resa Mutfak Van Bölge Bayii tanıtım toplantısı İpekyolu’nda bulunan Van Resa Mutfakta gerçekleşti.  
Tanıtım toplantısına, Van Resa Mutfak Şirket yetkilisi İnşaat Mühendisi Emre Turanlı, proje koordinatörü Hasan Baran, Iç mimar Bilge Şeyma Kütükoğlu ve çok sayıda mimar ile ic mimar katıldı. 
Toplantıdan sonra VanEkspres’e konuşan  Şirket yetkilisi  Van Resa Mutfak ve Hafele Tasarım Merkezi Genel Koordinatörü  Emre TURANLI, “90 gun once acilisimiz gerçekleştirdik.


Açılışta Van ve Van’a yakın illerde çalışan mimar ve iç mimar arkadaşlara yoğunluk nedeniyle vermiş olduğumuz hizmeti yeterince anlatamamıştık.Simdi ise Van,Mus.Hakkari ve Bitlis'ten gelen misafirlerimize Firma olarak bunyemizde hizmet verdiğimiz tum ürünleri ve ürünlerimizin özelliklerini anlatmak istedik.Peki biz neler yapıyoruz?Biz burada  yeni nesil mobilya tasarim ve uygulama merkezi olarak hizmet veriyoruz.Mutfak, ankastre, lavabo, giyim odalarını, vestiyerine kadar tasarlıyoruz.  Daha sonra bu tasarladığımız ürünleri onlarla paylaşıyoruz.

Bize gelen müşterilerimizin eski yada yeni evlerini teknik arkadaşlar ölçülerini aldıktan sonra burada yeni nesil çizim programları sayesinde 3 boyutlu modelleme ve uygulama projesi sunuyoruz. Bu modellemelleri müşterimizin onayını aldıktan sonra üretime gönderiyoruz.Ayrica burada Smeg ve Franke Ankastre ürünleri satıyoruz.
Resa Mutfak’ın Türkiye’deki tek bayisiyiz ve fabrikamız Elazığ’da.Yurtdışında Romanya ve Almanya Frankfurt’ta bayilik var. Oraya ihracat yapıyorlar.Sonraki hedefimiz guzel sehrimiz Van'da ayni fabrikayi açmak.Ayrıca Hafele’nin Türkiye’de Hafele Tasarım ve Concept Merkezleri var. Bir tanesini de Van’a açtık. 


Hafele Tasarım ve Concept Merkezinde sadece kapı kolu satan bir firma değiliz. Dünyanın en büyük inşaat aksesuarcısıyız. Bunu da katılımcılara anlattık.Gayet guzel ve verimli bir tanıtım oldu.Bize destek veren Ic Mimar Nazdar Hanim ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.
Resa Mutfak ve Hafele Tasarim Merkezini 3 ortakla birlikte iki firmada 56 kişi istihdam ediyoruz” dedi.  

Toplantı son olarak katkılarından dolayı  İçmimarlar Odası Van İl Temsilcisi Nazdar Deniz Demirhan'a plaket verildi.  

Progam Mimarlara Edremit’te verilen akşam yemeği ile son buldu.

Editör: TE Bilisim