VanHaber  - Kamu Aydınlatma Platformu (KAP), Vanlı bürokrat Levend Torusdağ’ın, Şekerbank Yönetim Kurulu üyeliğine atandığını duyurdu.

Levend Torusdağ’ın, daha önce Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de, mühendis, baş mühendis, Bölüm Müdürü, Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulunduğu belirtildi. Torusdağ’ın, son olarak Halkbank KOBİ ve Esnaf Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı ve 19 Ekim 2018 yılında emekliye ayrıldığı öğrenildi.

ŞİMDİ DE ŞEKERBANK YÖNETİMİNDE

Vanlı bürokrat Torusdağ bu kez de, bireysel ve ticari krediler, altın bankacılığı, emekli bankacılığı, tarım sigortaları, aile çiftliği, yatırım kredileri, finansman desteği ile KOBİ kredileri, mevduat hesapları ve ticari kartlar dahil birçok alanda hizmet sunan Şekerbank’ın yönetim kurulu üyeliğine atandı.

ATAMA KARARINI KAP DUYURDU

Torusdağ’ın atama kararını, KAP, “Üzeyir Baysal, 11.06.2020 tarihi itibariyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Boş bulunan yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Ertürkmen ve Levent Torusdağ atanmışlardır.” şeklinde duyurdu.

LEVEND TORUSDAĞ KİMDİR

1967 yılında Van’da doğdu. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de çeşitli görevlerde bulunan Torusdağ, aynı zamanda Halk Faktoring A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili.

Editör: TE Bilisim