(VAN) Muhasebeciler Odası, Van Vergi Dairesi ve İŞKUR’dan toplam 6 takımın katıldığı turnuvada, muhasebeci ve mali müşavirler ile kurum çalışanları futbol sahasında bir araya geldi.

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından 2018 yılında başlatılan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasının 8’incisi gerçekleştirildi. Turnuvaya Muhasebeciler Odası 4, Van Vergi Dairesi 1 ve İŞKUR 1’er takım olmak üzere toplam 6 takım katıldı.
Gerçekleştirilen etkinliğe TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi İbrahim Şahin, Van SMMM Odası yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda muhasebeci ve mali müşavir katıldı.
Muhasebeci ve mali müşavirlerden oluşan 6 takımın katılımıyla başlayan turnuva öncesinde etkinliğin amacı ve kurumlar arasındaki diyaloğun geliştirilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi İbrahim Şahin, turnuvanın yalnızca bir futbol müsabakası olmadığını söyledi.

‘GÜZEL BİR BAĞ OLUŞTURMAK İÇİN BURADAYIZ’
İbrahim Şahin, “Değerli meslektaşlarım, değerli kurum üyelerim, sevgili sporcu arkadaşlarım, Van Mali Müşavirler 8. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda birlikteyiz. Bu sadece bir futbol müsabakası değil. Meslektaşlarımızla ve kurumlarımızla birlikte güzel bir bağ oluşturmak için buradayız” dedi.
‘TEMEL HEDEFİMİZ KURUMLAR ARASI DİYALOĞUN GELİŞMESİYDİ’
Turnuvanın temel amacının kurumlar arasındaki diyaloğun geliştirilmesi olduğunu belirten Şahin, “8’incisini bugün yapmış olduğumuz futbol turnuvasının amacı aslında kurumlar arası diyaloğun gelişmesini sağlamaktı. Temel hedefimiz buydu. Bence biz her yıl bunu yaparak amacımıza ulaştığımıza inanıyorum” diye konuştu.

‘PAYDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE BU DİYALOĞU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ’
Kurumlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin önemine değinen Şahin, “Örneğin bizim paydaşımız olan Vergi Dairesi, SGK, İŞKUR, Ticaret Odası, belki basın mensuplarını unutmuşuz ama ileride arkadaşlarımız çıkan 1. takım basın mensuplarıyla maç yaparlar. Tabii ki şunu dileyebilirim değerli arkadaşlar” ifadelerini kullandı.
‘CENTİLMENCE BİR MAÇ OLSUN’
Turnuvanın centilmence geçmesi temennisinde bulunan Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Centilmence bir maç olsun. Bunu arzu ediyoruz. Birbirinizi incitmeden, kurumlar arası diyaloğu daha güçlendirici, birleştirici bir ortam olsun. Sporun kardeşliği çok önemlidir. Bu vesileyle emeği geçen oda başkanıma, yönetim kurulu üyelerime, tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezon geçirmelerini de diliyorum.”






