Vanspor’dan Pendik’te kritik geri dönüş: 2-1
Vanspor’dan Pendik’te kritik geri dönüş: 2-1
İçeriği Görüntüle

Haydar Erdinler Vanekspres Haber

Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü, Pendikspor karşılaşmasında elde edilen galibiyetin ardından kulübe sağlanan önemli destekler nedeniyle iş insanlarına teşekkür etti. Kulübün isim sponsoru Artı Değer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karakoç, karşılaşmanın 4 milyon TL tutarındaki galibiyet primini üstlenerek Vanspor’a bir kez daha önemli bir katkı sundu.

Karakoç’un öncülüğünde iş dünyasından destek

Nazım Karakoç’un öncülüğünde İstanbul’da iş hayatına başlayan ve kurdukları firmaların ilk kazançlarını Vanspor sevgisiyle paylaşan iş insanları da dayanışmaya katkı sundu.

Halcan İnşaat Enerji sahipleri Selçuk Akar ve Vedat Karakoç, Yelkovanart Yapı İnşaat sahipleri İbrahim Büyükdağ ve Cuma Çelik, Aral Teknoloji Yapı sahipleri Mevlüt Yıldız ve Ahmet Akar, firmaları adına 1 milyon TL olmak üzere toplam 3 milyon TL bağışta bulundu.

“Sadece maddi destek değil”

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, sağlanan katkıların yalnızca maddi bir destek olmadığı vurgulanarak, bu dayanışmanın Vanspor’a duyulan aidiyetin, güvenin ve ortak hedeflere bağlılığın önemli bir göstergesi olduğu belirtildi.

Vanspor’un başarısını kendi başarısı olarak gören Nazım Karakoç ile dayanışmaya katkı sunan iş insanlarına teşekkür edilen açıklamada, yönetim kurulu, futbolcular ve tüm Vanspor camiası adına minnettarlık ifade edildi.

Böylece Pendikspor galibiyetinin ardından 4 milyon TL’lik prim ve 3 milyon TL’lik bağışla Vanspor’a toplam 7 milyon TL tutarında önemli bir destek sağlanmış oldu.

Vanspor’a sunulan bu destek, Vanspor’un vefalı taraftarları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanacağı beklenilmektedir.

Vanspor FK İstanbul Deplasman Grubu

İstanbul Gölkentliler Deplasman Taraftar Grubu