(SİİRT) Siirt ve Kocaelinde polisin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonlarda, fuhşa aracılık ve yer temin ettiği belirlenen 6 kişi tutuklanırken, fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 10 kadın ise kurtarıldı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından 17 Aralık 2024 tarihinde sabah saat 07.30'da Kocaeli'de 18, Siirt'te ise 2 ikamete eş zamanlı operasyon düzenledi.
Bu operasyonlarda, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin eden 14 şüpheli gözaltına alındı. Adli süreçte 6 kişi tutuklanırken, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve 1 kişiye ev hapsi cezası verildi.
2 ilde fuhuş baskını: 6 kişi tutuklandı
Siirt ve Kocaelinde fuhuş baskınları Kocaelinde 18, Siirtte 2 adrese yapılan baskında 6 kişi tutuklandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Van'da 1 yıllık husumet barış ile sonuçlandı
Van’da Ak Parti İl Başkanı Kim Olacak?
Van'da Belediye Eş Başkanın duruşması ertelendi
Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh Ukhnaa Van'a Geliyor!
Van kapıköy sınır kapısında neler oluyor?
Van’da kayıp belediye işçisi hastanede bulundu