Kayatürk,” AK Parti’nin oy oranını yüzde 51’in üzerinde olduğunu söyledi.

AK Parti Van İl Başkanlığı önceki akşam iftar programında bir araya geldi. 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleştirilen programda konuşan MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, yaşanan ekonomik dar boğaz ve yükselen fiyatlara rağmen vatandaşların AK Partiden vazgeçmediğini ve AK Partinin bu seçimde yüzde 50'den fazla oy alacağını belirtti.

"AK PARTİ' NİN OY ORANI YÜZDE 50 ÜZERİNDEDİR"

Yaşanan olaylara rağmen vatandaşın hükümetin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı  görmek istediğini söyleyen Kayatürk, "Türkiye’de dünyanın yaşadığı krizden etkiler var. Bu etkiler hayat pahalılığı olarak ortaya çıkıyor. Fakat buna rağmen biraz önce söylediğimiz gibi anketler hem partimizin hem de Cumhurbaşkanımızın, özellikle Cumhurbaşkanımızın çok iyi bir yerde olduğunu söylüyor. Allah'a hamdolsun şu ana kadar gördüğümüz anketlerde Cumhurbaşkanımızın yüzde ellinin altına hiç düşmediğidir. Yüzde 50 üzerinde olduğudur. “Dedi.

"SEÇİM SOSYAL MEDYADA YAPILMIYOR"

Seçimin sosyal medya üzerinden değil de sandıkta yapıldığını ifade eden  Kayatürk, "Bunu Türkiye'de herkes iyi bilmelidir ki seçim sosyal medyada yapılmıyor. Seçim sandıkta yapılıyor. Sandıklar işte bu gördüğünüz salonlardır. İşte İstanbul'da 10 binin üzerinde insanlar vardı. Burada da ben gördüm. Birçok insan geri dönmek zorunda kaldı. Bu salon doldu. Yanındaki salona insanlar taşındı.  Eski Ankara milletvekili, Ankara il kurucusu olduğum için beni oraya da davet etti. Oradaki arkadaşlarla konuştum. Orası da tıklım tıklım dolu." ifadelerini kullandı.

" BÜTÜN SOKAKLAR RECEP TAYİP ERDOĞAN DİYOR"

Vatandaşların önümüzdeki seçimlerde yine doğru olanı seçeceğine değinen Kayatürk, "Salonlar, sokaklar, caddeler, insanlar, AK Parti diyor, Recep Tayyip Erdoğan diyor. Bu da bizi sevindiriyor. Ama bizim bu bizim için bir tembellik meselesi olmaz. Bu bizi biraz daha insanımıza hizmet etmek için önümüzdeki bir yıl içerisinde 2023'e giderken insanımızın özellikle işi, aşı sofrası, ekmeği sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz. Bunun için çaba gösteriyoruz. Allah'ın izniyle daha güzel gün günler göreceğiz." Şeklinde konuştu.

" YAZ DÖNEMİ BEREKETLİ GEÇECEK"

Özellikle yaz döneminde turizm bereketini yaşanacağını söyleyen Kayatürk, "Özellikle ben bu yaz döneminde çok ciddi bir turizm geliri olacağına inanıyorum. Pandemiyle bitmesiyle beraber ülkemize akı akın insanlar gelecektir. Bununla beraber bu sene iyi bir kar yağdı. Bu da beraberinde iyi bir su getirir. Tarım arazilerimiz için çok ciddi bir verim olur.  Meyvede, gıdada, sebzede de bu fiyatların da düşüşüne sebep olur" dedi.

Editör: TE Bilisim