(VAN) Bekircan Kara Bursaspor ve Şanlıurfaspor radarına girdi.
Vansporla şampiyonluk yaşayan 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Merkez orta saha ve kanatlarda oynayabilen deneyimli futbolcu 27 yaşındaki Bekir Can Kara ile Şanlıurfa ve Bursaspor yakından takip ediyor.
2. Ligde şampiyon olmak için transferlere hızlı başkan Bursaspor şuana kadar 8 fulbolcu ile el şıkıştı.
VANSPOR'DA 40 MAÇA ÇIKTI
Adana Kanaryaspor’da futbola başlayan ve Adana Demirspor’da profesyonel olan Bekir Can Kara, Karaköprü Belediyespor, Arsinspor, 1461 Trabzon, Kozanspor, Osmaniyespor, Karacabey Belediyespor, Iğdır FK ve Vanspor’da görev yaptı. 2. Lig’de 139 maçta 20 gol, 3. Lig’de ise 97 maçta 6 gol atan Bekir Can, bu sezon Vanspor ile lige ve kupada 40 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.
GÜNDEM
VanEkspres
Vansporlu Kara, performansıyla transfer radarına girdi
TFF 1. Lig ekiplerinden Vanspor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Bekir Can Kara, 2024-2025 sezonunda gösterdiği istikrarlı performansla dikkatleri üzerine çekti. Sezon boyunca 27 yaşındaki oyuncu, 40 maça çıktı. 4 maçta 4 gol atan Bekir Can oyun zekasi ve dinamik yapısıyla göz doldurdu.
Yorumlar
Trend Haberler
Yeni parti için Van İl Başkanlığı’nda 6 isim gündemde
Rojin Kabaiş dosyasında 2 kişi tutuklandı
Van YYÜ’den Rojin Kabaiş açıklaması...
Van’da eczaneler zor durumda: Artan maliyetler kapanma getirdi
Vanspor’da ilk maç öncesi yönetimden açıklama...
İsa Berge UEB Van İl Başkanlığına atandı




