Son dönemlerin değişen eğlence anlayışına ayak uyduran Efrouz, sizlere unutulmayacak bir akşam yaşatıyor. Anadolu yakası eğlence denildiği zaman akıllara ilk olarak Efrouz gelmektedir. Yeniliklere açık olan restoranda doğunun tüm mistikliğini hissedebilir, batının ruhunu her yerde görebilirsiniz. Birbirinden farklı kültürlerin birleşimiyle tek bir eğlence noktası oluşturulmuştur. Bu bağlamda kendinizi bambaşka bir evrende hissedebileceğiniz bir mekandır.

Eğlenceyi sonuna kadar zorlayan, çeşitli şovlarıyla herkesi hayran bırakan restoran, Hilton İstanbul’dadır. Siz de bu restorana gitmek ve yeni bir eğlence deneyimi yaşamak istiyorsanız, hemen randevu oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda restoranda sunulan özel menülerden de mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Tüm menüler en lezzetli içeriklerle donatılmaktadır. Böylece keyifle eğlenirken lezzetli yemek deneyimini de tadabilirsiniz.

Gece Hayatının Kalbi

İstanbul’un gece hayatının yeni kalbi Kozyatağı’nda atmaya devam ediyor. Efrouz bilinen restoranlardan farklı olarak herkesi şaşırtıyor. Restoran içerisinde görsel şölen sunan bir atmosfer dikkat çekmektedir. Bununla birlikte her akşam düzenlenen çeşitli şovlar ve sahnelerle keyifli vakit geçirebilmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra birbirinden güzel tatlara sahip kokteyllerle de eğlencenize devam edebilirsiniz.

Bambaşka bir eğlence anlayışı sunan Efrouz ile siz de özel gecenizi kutlayabilirsiniz. Yıl dönümleri, doğum günleri veya parti organizasyonları için restoran çalışanlarıyla iletişime geçerek randevu oluşturabilirsiniz. Dilerseniz Efrouz online web adresinden de bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:  https://www.efrouz.com/

Editör: TE Bilisim