Ankaranın en iyi temizlik şirketleri arasında bulunana Detay Temizlik firması 1998 yılından beri aramızdadır. Uzun yıllardan beri engin tecrübesiyle birlikte sizlere en iyi hizmet kalitesini verir. Bu sayede daima memnun müşteri kitlesine sahiptir. Aynı zamanda temizlik sektörü içerisinde de lider firmalardan biri olmayı başarmıştır. Firma daima kurumsal kimliğini ön planda tutarak ve buna zarar gelmeden işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Slogan olarak “Temizlik detaylarda gizlidir.” Cümlesini sık sık kullanırlar.

Siz değerli müşterilerinin isteklerini karşılamak adına gerekli tüm çaba ve gayret gösterilmektedir. Çalışma arkadaşlarının her biri bu alanda alınması gereken sertifikalara sahip insanlardır. Deterjan kullanımını bilen yanlış karışım yapmaması gereken kimyasalları bir arada kullanmama gibi birçok eğitimden geçmişlerdir.

Detay Temizlik Çalışmaları Nasıl İlerler?

Detay Temizlik çalışmalarında büyük bir incelik gösterir. Bunlardan bazılarını sizler için sıralamak isteriz:

  • Ankara ev temizliği alanında uzman olan kişiler tarafından yeni alınana bir evde ıslak zeminler en iyi şekilde yıkanır. Ardından tamamen kurutulur. Böylece zeminlerinizde kabarma riskinin önüne geçilir.
  • Fayanslar ve araları her zaman en hızlı kirlenen bölümlerdir. Bu konuda ise parlaklığını geri elde edene kadar çalışma gösterirler.
  • Odalarınızın her biri en kaliteli yüzey temizleyici ürünler ile temizlenir. Aynı zamanda güçlü vakum makineleri kullanılarak ıslak noktalar en kuru haliyle bırakılır.
  • Duvar ve camlarınız mikrofiber bezlerle silinir.
  • Aynı zamanda Ankara koltuk yıkama, halı yıkama, kanepe yıkama gibi daha birçok temizlik hizmetini de içerisinde verir.

Editör: TE Bilisim