Ankara çorba denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri Han Çorba. Çünkü Han Çorba, çorbanın Türk toplumu içerisinde değerini biliyor. Bulunan bu değere karşılık da eşsiz çorba lezzetleriyle beraber karşınıza çıkıyor. Çorba içmeyi sevenlerin ve bu eşsiz lezzetlerde şifa arayanlar için de oldukça uygun. Sizleri geleneksel yöntemlerle buluşturuyor. Alanında uzman ustalarla beraber çok az çorbacının bildiği ve kullandığı yöntemlerle çorba hazırlıyor. Bu yüzden de lezzet konusunda tadının bir kez daha içmek isteyeceği çorbalara sahip.

Han Çorba kurulumu 2016 yılında yapılan bir çorbacı. Kurucusu da Onur Özdemir olarak biliniyor. Sizlere paradan çok insan kazanma hedefiyle yaklaşan, samimi bir çorbacı olma niteliğinin yanında oldukça eşsiz. Aradığınız o taze lezzetlerle buluşmanızı mümkün hale getiriyor. Akşamın son saatlerinde eve girmeden önce sıcak bir çorba ziyafeti çekebiliyorsunuz. Ayrıca dilerseniz, günün koşturmacasından önce de şifalı bir çorba güç kazanmanıza yardımcı olabilir. Han Çorba alanının en iyilerinden biri olarak sürekli hizmet veriyor. 7/24 olarak istediğiniz an çorba içebiliyorsunuz.

Han Çorba Samimiyete Değer Veriyor

Ankara çorbacısı olarak tanınan Han Çorba, Ankara işkembe çorbası konusunda da meşhur. Sizlere şifalı, katkısız işkembe çorbası hizmeti veriyor. Çorbalarda aradığınız şifayı bulma şansı elde edebiliyorsunuz. Ayrıca Han Çorba, sadece çorba hizmeti vermiyor. Çorbalarının yanında odun ateşi lezzetlerinden de deneyebiliyorsunuz. Unutulmaz tatlar için dilerseniz rezervasyon da oluşturma fırsatınız bulunuyor.

Editör: TE Bilisim